tips laarzen inlopen

Fashion tip: zo loop je snel je nieuwe laarzen in

Ben jij je ook te buiten gegaan in de sale en staan er nog een paar prachtige laarzen op je te wachten?  Het enige probleem is dat het soms even kan duren voor ze ook comfortabel zitten. Of toch niet?

Laarzen zijn in de winterse maanden echt onmisbaar in je garderobe. Ze zijn elegant, vrouwelijk, warm en passen bij iedere denkbare outfit. Het enige nadeel: een nieuw paar inlopen gaat gegarandeerd gepaard met bloed, zweet en heel veel tranen. Al kan je met deze tips het proces toch een beetje versnellen.

Vul ze met handdoeken

Als je nog niet van plan bent om je laarzen meteen aan te trekken, rol dan twee handdoeken op en prop ze in iedere laars. Laat het zo een paar dagen (en nachten staan), en ze zullen meteen al iets comfortabeler zitten. Let wel op: als je smalle kuiten hebt laat je de schacht van de laarzen beter onaangeroerd.

Alcohol spray

Neem een lege sprayflacon en vul met deze met een één op één mengsel van (kleurloze) ontsmettingsalcohol en water. Veel schoenmakers gebruiken dezelfde formule om leer uit te rekken. Spray het mengsel in de binnenkant van je schoenen / laarzen en trek ze vervolgens aan met dikke sokken. Zo zal het leer sneller uitzetten en zich vormen naar je voet.

Draag ze thuis

Draag je laarzen alvast thuis. Of je nu een thuiswerkdagje hebt of een luie zondagnamiddag, trek dikke sokken aan en draag je laarzen thuis. Op die manier zullen ze zich niet alleen sneller zetten naar de vorm van je voet, je merkt ook meteen waar het knelt, zodat je preventief pleisters kan plakken wanneer je er toch buitenshuis mee op pad gaat.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.