zin in seks
20 August 2016

Fantastische seks: 3 tips

Fantastische seks kan lekkerder zijn dan een glas waanzinnig goede wijn of de eerste hap van een culinair hoogstandje in een sterrenrestaurant. Hoe dan ook, goede seks is belangrijk zodat jij en je nieuwe bedpartner tevreden zijn en blijven! Met deze drie tips heb je gegarandeerd fantastische seks.

Seks en seks

Wanneer je na wat date avonturen weer in een vaste relatie zit, dan bestaat de kans dat seks iets doodgewoons wordt, haast een verplichting. Waarom is dat toch? We gaan ons al snel vervelen wanneer we het steeds weer met dezelfde partner doen gedurende meerdere jaren. Het zit in onze natuur en is niet zo abnormaal. Hoewel dit je als single nu totaal absurd in de oren klinkt heb je misschien een soortgelijke ervaring opgedaan in eerdere lange relaties. Daarom geeft relatiecoach Kye Benson drie belangrijke dingen mee die je kan toepassen om geweldige seks te hebben in een nieuwe toekomstige langdurige relatie.

De reden voor seks begrijpen

Vrouwen willen pas seks hebben met iemand wanneer ze zich tot op een bepaald niveau verbonden voelen met de bedpartner. Dit verklaart waarom mannen vaker en sneller vluchtige seksuele ervaringen zullen hebben dan vrouwen. Aan de andere kant hebben mannen doorgaans seks om de emotionele band met een speciale vrouw te versterken. Of simpelweg omdat hij ‘zin’ heeft. Mannen en vrouwen hebben dus seks om verschillende redenen. Het is voor mannen belangrijk om te beseffen dat deze verschillen er zijn. Hierdoor begrijp je jouw partner beter en andersom. Wanneer je een eerlijke conversatie kan hebben over seks, liefde en afwijzing, dan wordt je relatie er niet alleen in de slaapkamer maar ook erbuiten beter van.

Praat over je fantasieën en verlangens

We hebben allemaal seksuele fantasieën en deze moet je niet verbergen voor de persoon waarmee je de lakens deelt. Praat open over je seksuele verlangens met je partner omdat ze het anders nooit zal weten. Opnieuw is het belangrijker om eerlijk te zijn. Wie weet heeft zij ook een vreemde fantasie, maar durfde ze het nooit te vertellen. Je zal merken dat de kans groot is dat ze bereid is je fantasieën werkelijkheid te maken, op voorwaarde dat ze niet gevaarlijk of buitengewoon vreemd zijn.

Kies je moment

Thuiskomen na een geweldige avond en de kleren van elkaars lijf rukken nog voor je in huis bent is leuk. Maar, toch is het een goed idee om op voorhand de seks in te plannen. Het moet geen vaste afspraak worden in de agenda, maar plan wat vrije tijd in om te genieten van elkaar. Wat er tijdens dat moment gebeurt, kies je volledig zelf. Maar, de tijd moet dienen om erotische emoties weer in de relatie te brengen. Je krijgt zo de kans de partner weer te verleiden, iets wat je misschien al lang niet meer hebt gedaan. Behandel ze zoals je dat tijdens de eerste twee jaar van de relatie hebt gedaan.

Toegegeven, seksdates inplannen is meer voor koppels die al langer samen zijn. Maar, ook zij die nog maar twee maanden samen zijn, kunnen dankzij deze momenten dichter naar elkaar toe groeien.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hoe je jouw seksleven leuker maakt

Wil je alles weten over anale seksspelletjes en hoe je daarvan...

Een op zes Nederlanders heeft vaker seks door corona

Maar liefst zeventien procent van de Nederlanders heeft vergeleken bij de...

Waarom mannen altijd aan seks denken

Mannen denken maar aan één ding .. seks. Je hoeft maar...

Vreemdgaan met Filemon

Hoe zijn we monogaam geworden en waarom zijn we er zo...

Verhoog je libido voor een beter seksleven – hier tips!

Een goed seksleven is tegenwoordig al lang niet vanzelfsprekend meer: stress...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie