internet pesten online

Facebook werkt aan een ‘tijdelijk ontvolgen’ knop

Zijn al die foto’s van je ex met zijn nieuwe lief je een doorn in het oog, of heb je een vriend(in) die de laatste tijd de ene na de andere irritante post op Facebook plaatst? Dan zet je die in de toekomst even in de snooze-stand: oftewel tijdelijk ontvolgen.

Tijdelijk ontvolgen

Facebook is volop een “snooze-knop” aan het testen die het gebruikers moet toelaten een vriend tijdelijk te ontvolgen. Wanneer je even genoeg hebt van iemand of wanneer die net heel veel post, kan je hem voor een dag, een week of een maand ontvolgen. Wanneer de knop voor iedereen beschikbaar wordt, is nog niet bekend.

Controle over tijdlijn

Facebook wil zijn gebruikers weer meer controle geven over wie en wat ze zien in hun tijdlijn. Daarom test het nu een “snooze-knop” om pagina’s of vrienden die plots heel veel posten, tijdelijk te ontvolgen. Wanneer je de honderden baby-foto’s van een van je vrienden nu wel gezien hebt, kan je hem of haar dus makkelijk een maand online het zwijgen opleggen tot de babygekte wat is overgewaaid.

Dag, week, maand..

De knop zal een toevoeging worden aan die om een pagina of persoon te ontvolgen, maar zal je dus de keuze geven om iemand voor een dag, een week of een maand tijdelijk te ontvolgen. Zou jij er gebruik van gaan maken denk je?

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.