internet pesten online

Facebook werkt aan een ‘tijdelijk ontvolgen’ knop

Zijn al die foto’s van je ex met zijn nieuwe lief je een doorn in het oog, of heb je een vriend(in) die de laatste tijd de ene na de andere irritante post op Facebook plaatst? Dan zet je die in de toekomst even in de snooze-stand: oftewel tijdelijk ontvolgen.

Tijdelijk ontvolgen

Facebook is volop een “snooze-knop” aan het testen die het gebruikers moet toelaten een vriend tijdelijk te ontvolgen. Wanneer je even genoeg hebt van iemand of wanneer die net heel veel post, kan je hem voor een dag, een week of een maand ontvolgen. Wanneer de knop voor iedereen beschikbaar wordt, is nog niet bekend.

Controle over tijdlijn

Facebook wil zijn gebruikers weer meer controle geven over wie en wat ze zien in hun tijdlijn. Daarom test het nu een “snooze-knop” om pagina’s of vrienden die plots heel veel posten, tijdelijk te ontvolgen. Wanneer je de honderden baby-foto’s van een van je vrienden nu wel gezien hebt, kan je hem of haar dus makkelijk een maand online het zwijgen opleggen tot de babygekte wat is overgewaaid.

Dag, week, maand..

De knop zal een toevoeging worden aan die om een pagina of persoon te ontvolgen, maar zal je dus de keuze geven om iemand voor een dag, een week of een maand tijdelijk te ontvolgen. Zou jij er gebruik van gaan maken denk je?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.