datingapp pepper

Facebook stapt in de dating

Datingapps? Als het aan Facebook ligt heb je die binnenkort niet meer nodig. Tijdens een conferentie heeft Facebook-CEO Mark Zuckerberg aangekondigd dat Facebook een datingfunctie gaat toevoegen aan de razend populaire sociale netwerksite.

In februari 2004 kregen Facebookgebruikers de mogelijkheid om aan te duiden of ze al dan niet single zijn. Nu in 2018 wil Zuckerberg nog een pak verder gaan met nieuwe datingfuncties. Volgens de CEO moeten die functies dienen om “echte, lange termijn relaties aan te knopen en dus niet enkel voor onenightstands”, aldus Zuckerberg.

Privacy

“We hebben dit van in het begin ontwikkeld met privacy en veiligheid in het achterhoofd”, klonk het nog. “Je vrienden zullen je (dating nvdr.) profiel niet zien, je gaat enkel gesuggereerd worden aan mensen die je niet kennen.” Meteen na de aankondiging nam het aandeel van Match Group Inc. – het moederbedrijf achter Tinder, Ok Cupid en andere datingsites – een stevige duik.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam