New York in 40 dates

Ex-minnares wil huis houden omdat ze gewend is aan luxe

Haar getrouwde minnaar kocht een duur huis voor Manuela Wingruber, maar nu de affaire voorbij is, wil hij dat ze opdondert. Daar heeft Manuela geen zin in, ze zit veel te lekker in haar luxe pandje in New York. De twee voormalige tortelduifjes zijn inmiddels verwikkeld in een rechtszaak.

Belofte om te scheiden

De 44-jarige Manuela had jarenlang een affaire met jonkie Samuel Brettler. De 37-jarige zakenman was getrouwd, maar vertelde aan zijn minnares dat hij van zijn vrouw ging scheiden. Niks van waar, bleek later, maar hij kocht wel voor omgerekend 555.000 euro een huis voor Manuela in de dure wijk West Village.

Emotioneel geïnvesteerd

Vorig jaar ging het uit tussen Manuela en haar gebonden lover, schrijft NY Post. Samuel wil haar nu het huis uit hebben, maar de voormalige minnares weigert. Ze woont al zeven jaar in het huis en heeft er zowel financieel als emotioneel in geïnvesteerd, zegt ze.

Luxepaardje

Samuel laat het er niet bij zitten en heeft volgens Manuela een zak met geld in een makelaarskantoor geïnvesteerd, zodat hij haar het pand uit kan werken. De rechter moet nu beslissen of luxepaardje Manuela wel of niet mag blijven. Of Samuel inmiddels weer gelukkig samen is met zijn vrouw, is niet bekend.

Bron: WTF

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.