New York in 40 dates

Ex-minnares wil huis houden omdat ze gewend is aan luxe

Haar getrouwde minnaar kocht een duur huis voor Manuela Wingruber, maar nu de affaire voorbij is, wil hij dat ze opdondert. Daar heeft Manuela geen zin in, ze zit veel te lekker in haar luxe pandje in New York. De twee voormalige tortelduifjes zijn inmiddels verwikkeld in een rechtszaak.

Belofte om te scheiden

De 44-jarige Manuela had jarenlang een affaire met jonkie Samuel Brettler. De 37-jarige zakenman was getrouwd, maar vertelde aan zijn minnares dat hij van zijn vrouw ging scheiden. Niks van waar, bleek later, maar hij kocht wel voor omgerekend 555.000 euro een huis voor Manuela in de dure wijk West Village.

Emotioneel geïnvesteerd

Vorig jaar ging het uit tussen Manuela en haar gebonden lover, schrijft NY Post. Samuel wil haar nu het huis uit hebben, maar de voormalige minnares weigert. Ze woont al zeven jaar in het huis en heeft er zowel financieel als emotioneel in geïnvesteerd, zegt ze.

Luxepaardje

Samuel laat het er niet bij zitten en heeft volgens Manuela een zak met geld in een makelaarskantoor geïnvesteerd, zodat hij haar het pand uit kan werken. De rechter moet nu beslissen of luxepaardje Manuela wel of niet mag blijven. Of Samuel inmiddels weer gelukkig samen is met zijn vrouw, is niet bekend.

Bron: WTF

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.