zweetvoeten

Ex laat Monique Smit niet met rust

Gevalletje stalken of wat ongewenste aandacht? Monique Smit wil niks meer te maken hebben met haar ex Jeffrey Bok. Maar volgens de Volendamse laat hij haar niet met rust.

”Ik ben zo klaar met hem. Ik wil niet dat hij op wat voor manier dan ook nog deel uitmaakt van mijn leven”, zegt Smit tegen roddelblad Story. Bok denkt hier volgens de zangeres anders over. ”Hij probeert constant contact met mij te krijgen. Berichtjes, telefoontjes, hij laat me niet met rust.” Volgens Smit is dat allemaal tevergeefs en komen de twee nooit meer bij elkaar. ”Daarvoor is er veel te veel gebeurd.”

De zus van Jan Smit vervolgt: ”Ik wist dat hij mij vaker ontrouw is geweest. Ik wist dat er meer vrouwen waren dan alleen Nancy. Dat met die Nancy, daar kwam ik pas achter toen hun affaire al een tijdje over was. Maar de tweede keer ontdekte ik het eigenlijk direct. En voor mij was het toen klaar.” Smit besloot de relatie met Bok te beëindigen. ”De eerste keer kon ik het bedrog nog vergeven, maar als het vaker gebeurt, houdt het op.”

Veranderd

”Ik ben echt veranderd sinds de breuk”, aldus Smit. Ze zou weer lachen en op stap gaan met vriendinnen. ”Dat is de les die ik heb geleerd voor een volgende relatie. Ik wil mezelf blijven en de dingen blijven doen die ik nu ook doe. Ik ben mezelf kwijtgeraakt in de afgelopen jaren en dat mag nooit meer gebeuren.” Bok ontkent tegenover het blad dat hij is vreemdgegaan. ”Ik weet niet waarom Monique dat vertelt. We hebben af en toe nog contact met elkaar. Ik stuur haar weleens een berichtje en zij stuurt er eentje terug. Maar ik bel haar niet.”

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!