tinder

Ex al op Tinder na relatiebreuk: met deze app weet je het

Nieuwsgierig of je ex op Tinder zit of vertrouw je je nieuwe lief niet voor de volle 100% ? Dan kan Swipebuster je ongetwijfeld uit je lijden verlossen. Met deze app kan je aan de hand van naam, leeftijd en locatie checken of iemand op de populaire dating app Tinder actief is.

Ex al op Tinder?

Ben je behoorlijk nieuwsgierig of je ex na jullie breuk al op Tinder zit? Heb je de neiging om in de smartphone van je vriend(in) te snuffelen, omdat je hem of haar niet helemaal vertrouwt? Met Swipebuster kan je een naam, leeftijd en locatie van je ‘slachtoffer’ invoeren en kom je in enkele muisklikken te weten of hij of zij op Tinder vertoeft. Bovendien krijg je ook te zien wanneer de gezochte persoon de laatste keer actief was op de app.

Spoorloos..

Dit alles zonder sporen achter te laten of de kans om betrapt te worden. Nadeel is wel dat je er enkele euro’s (4,39 euro) voor over moet hebben, waarvoor je de kans krijgt om drie zoekopdrachten uit te voeren.

Informatie over gebruikers Tinder

De makers van Swipebuster willen naar eigen zeggen met de app aantonen hoe gemakkelijk het is om informatie over Tinder-gebruikers op te sporen. De woordvoerder van Tinder bevestigt in het magazine Vanity Fair dat er inderdaad heel wat informatie over gebruikers te vinden is, maar dat dat net de bedoeling is van de app. “Maar als je echt zo graag wil weten wie er op Tinder zit, dan raden we je aan om geld te besparen en de app gewoonweg gratis te downloaden”, klinkt het nog.

Bron: Metro

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.