Eva kan weer op zoek naar een nieuwe Adam want de relatie tussen Eva Jinek en Freek Vonk is na twee jaar voorbij. De twee kersverse singles betreuren de breuk en zijn ondanks hun liefde voor elkaar niet in staat gebleken het te laten werken.

Drukke carrières

De relatie is bezweken onder de drukte van beide carrières zo laat het stel weten via een verklaring aan Shownieuws. “Door het moordende reisschema van Freek en onze chaotische levens is het helaas niet gelukt om het leven samen op te bouwen dat we wilden; daarom hebben we besloten onze relatie te beëindigen.”

Pijn & verdriet

De breuk valt beiden zwaar, maar ze zweren goede vrienden te blijven. “We zijn er allebei verdrietig over maar houden heel veel van elkaar, zijn nog veel in elkaars leven en iedereen die ons kent weet ook dat dat zo is.”

Freek laat op zijn Facebook pagina weten: ‘Ik ben hier heel erg verdrietig over. Vanwege mijn vele reizen en onze chaotische levens zijn wij niet in staat geweest het leven op te bouwen zoals wij dat graag wilden. We zijn zeker niet met ruzie uit elkaar en ik houd met heel mijn hart van haar. Dat zal altijd zo blijven. Daarom doet het me pijn dat het ons niet is gelukt.’

Vonk

De vonk tussen Freek en Eva sloeg over toen hij zijn exotische dierenvrienden kwam showen in haar talkshow Jinek op Zondag. Sinds die tijd was het dik aan en maakte Eva zelfs vrienden met Freeks ‘varaanmaat’ Johan. Al snel ging het stel samenwonen in Amsterdam.