partneralimentatie

Estelle speelde toneel tijdens huwelijk met Ruud

Alleen maar met spijt terug kijken op een lange relatie is niet echt een pretje zo blijkt. Estelle Cruijff heeft maar weinig genoten van haar huwelijk met Ruud Gullit, met wie ze ruim twaalf jaar getrouwd was.

“Terugkijken op gelukkige huwelijksjaren kan ik niet”, zegt ze in Story. “Ik heb een groot deel van mijn huwelijk toneelgespeeld.” Al eerder werd bekend dat Gullit zijn inmiddels ex-vrouw niet altijd trouw was. Op haar beurt zou Cruijff zijn vreemdgegaan met Badr Hari, met wie ze naar verluidt nog steeds een relatie heeft.

“Ik wil niet met modder gaan gooien, maar ik heb me ontzettend vergist in Ruud. Het was altijd wat. Ik heb het gevoel dat ik zestien jaar ben bedrogen”, aldus de 35-jarige Cruijff.

Woensdagochtend werd het proces tegen Hari, die verdacht wordt van een aantal mishandelingen, hervat. Cruijff was ’s morgens niet in de rechtszaal te vinden. De voormalig voetbalvrouw was ook niet aanwezig in de rechtszaal toen de zaak voor het eerst voordeed. Cruijf beweerde toen het te druk te hebben met het afwikkelen van haar scheiding.

Bron: Story

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.