partneralimentatie

Estelle speelde toneel tijdens huwelijk met Ruud

Alleen maar met spijt terug kijken op een lange relatie is niet echt een pretje zo blijkt. Estelle Cruijff heeft maar weinig genoten van haar huwelijk met Ruud Gullit, met wie ze ruim twaalf jaar getrouwd was.

“Terugkijken op gelukkige huwelijksjaren kan ik niet”, zegt ze in Story. “Ik heb een groot deel van mijn huwelijk toneelgespeeld.” Al eerder werd bekend dat Gullit zijn inmiddels ex-vrouw niet altijd trouw was. Op haar beurt zou Cruijff zijn vreemdgegaan met Badr Hari, met wie ze naar verluidt nog steeds een relatie heeft.

“Ik wil niet met modder gaan gooien, maar ik heb me ontzettend vergist in Ruud. Het was altijd wat. Ik heb het gevoel dat ik zestien jaar ben bedrogen”, aldus de 35-jarige Cruijff.

Woensdagochtend werd het proces tegen Hari, die verdacht wordt van een aantal mishandelingen, hervat. Cruijff was ’s morgens niet in de rechtszaal te vinden. De voormalig voetbalvrouw was ook niet aanwezig in de rechtszaal toen de zaak voor het eerst voordeed. Cruijf beweerde toen het te druk te hebben met het afwikkelen van haar scheiding.

Bron: Story

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.