estelle cruijff nieuwe liefde

Estelle Cruijff klaar voor nieuwe liefde

Estelle Cruijff is op zoek naar een nieuwe man. Na haar scheiding van oud-voetballer Ruud Gullit en haar veelbesproken relatie met Badr Hari is Estelle in een nieuwe fase van haar leven aangekomen. Ze vertelt in roddelblad Story dat ze er altijd vertrouwen in heeft gehad dat het ‘goed zou komen’ en ‘er altijd licht aan het einde van de tunnel is’.

Terugblikken

In het artikel blikt ze terug op haar vorige relaties. Vooral de scheiding met Ruud Gullit was na zestien jaar samen een pittige tijd. ‘Terugkijken op een gelukkig huwelijk kan ik niet. Er was altijd wat. En een groot deel van mijn huwelijk heb ik toneelgespeeld’ aldus Estelle. De voetballer was haar niet altijd trouw. ‘Als vrouw voel je aan wanneer je wordt bedrogen, of je moet een flink bord voor je kop hebben’ zegt ze.

Des te opmerkelijker is het dat ze daarna met bokser Badr Hari in zee ging. Want ook die relatie liep niet vanzelf. Hij belandde achter de tralies na een aantal gewelddadige incidenten en ook over Badr gingen er geruchten dat hij Estelle niet altijd trouw was. Inmiddels heeft de blondine haar draai weer gevonden. In een appartement aan de Amsterdamse Zuidas voelt ze zich weer helemaal gelukkig. Verhuizen voelde als een nieuwe start, aldus Estelle.

Vertrouwen in de liefde

Haar vertrouwen in de liefde heeft ze nog niet verloren. Ze staat zelfs open voor een nieuwe relatie want ze blijft onvermoeibaar geloven in de liefde.  Estelle: ‘Op dit moment is er nog geen nieuwe liefde, maar als er iemand in mijn leven komt, dan zal ik dat zeker niet afwijzen. Het is te hopen voor Estelle dat de volgende man in haar leven geen losse handjes heeft en zijn broek alleen uittrekt wanneer hij bij haar in de slaapkamer is.

Foute mannen

Is Estelle het type vrouw dat alleen maar verliefd wordt op het type foute man? Of is het domme pech en is drie keer scheepsrecht? De tijd zal het leren.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!