sexy kleding

Estelle Cruiff sinds lange tijd single met de kerst

Dit jaar single met de kerst? Je bent de enige niet. Ook onze eigen Estelle Cruijff zit voor het eerst sinds jaren zonder partner met de kerst. Ze viert deze kerst met haar kinderen.

Kerst zonder partner

Estelle Cruijff heeft geen nieuwe relatie. De voormalige voetbalvrouw vertelt kerst dit jaar alleen met haar kinderen door te brengen en zonder nieuwe partner. “Dit is mijn eerste kerst sinds lange tijd dat ik geen relatie heb”, aldus Cruijff tegen het blad Story.

Ruud, Badr en Camiel

In 2013 en 2013 bracht Estelle de kerstdagen nog door met kickbokser Badr Hari en de jaren daarvoor met toenmalig echtgenoot Ruud Gullit. Nu is Estelle weer single, ondanks de aanhoudende geruchten dat ze een relatie zou hebben met Camiel Eurlings.

Kinderen & vrienden

“Deze kerst vier ik met mijn kinderen en een klein groepje echte vrienden. Ik heb heel veel lieve mensen om mij heen die me steun en liefde geven. Dat heb ik het afgelopen jaar ook nodig gehad en daar gebruik van gemaakt. Met deze mensen ga ik de kerst vieren?.

Hoewel de voormalig voetbalvrouw nu single is, sluit ze een nieuwe relatie in de toekomst niet uit. “Ik sta open voor de liefde”, zo laat Estelle weten.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

trouwen
By Margret ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.
willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.