sexy kleding

Estelle Cruiff sinds lange tijd single met de kerst

Dit jaar single met de kerst? Je bent de enige niet. Ook onze eigen Estelle Cruijff zit voor het eerst sinds jaren zonder partner met de kerst. Ze viert deze kerst met haar kinderen.

Kerst zonder partner

Estelle Cruijff heeft geen nieuwe relatie. De voormalige voetbalvrouw vertelt kerst dit jaar alleen met haar kinderen door te brengen en zonder nieuwe partner. “Dit is mijn eerste kerst sinds lange tijd dat ik geen relatie heb”, aldus Cruijff tegen het blad Story.

Ruud, Badr en Camiel

In 2013 en 2013 bracht Estelle de kerstdagen nog door met kickbokser Badr Hari en de jaren daarvoor met toenmalig echtgenoot Ruud Gullit. Nu is Estelle weer single, ondanks de aanhoudende geruchten dat ze een relatie zou hebben met Camiel Eurlings.

Kinderen & vrienden

“Deze kerst vier ik met mijn kinderen en een klein groepje echte vrienden. Ik heb heel veel lieve mensen om mij heen die me steun en liefde geven. Dat heb ik het afgelopen jaar ook nodig gehad en daar gebruik van gemaakt. Met deze mensen ga ik de kerst vieren?.

Hoewel de voormalig voetbalvrouw nu single is, sluit ze een nieuwe relatie in de toekomst niet uit. “Ik sta open voor de liefde”, zo laat Estelle weten.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.