succesvol speeddaten

Escaperoom doopt zich om tot matchmaker

Valentijnsdag komt er weer aan. Een ‘feestdag’ die de een commerciële onzin noemt, de ander zet zijn of haar partner extra in het zonnetje (met een kaartje, een etentje, you name it) en weer iemand anders, is single. Erg? Het is maar hoe je er tegenaan kijkt. Behalve leuke events & breaks voor singles in de Valentijn Special, kan je ook terecht bij de Escaperoom in Eindhoven. Die organiseert 14 februari een dag speciaal voor singles. 

EscDating

Wie nog nooit van een escape room gehoord heeft: het is een spel waarbij je – door middel van opdrachten – binnen zestig minuten moet zien te ontsnappen uit een opgesloten ruimte. Geinig om te doen tijdens een bedrijfsuitje of familieweekend, maar wat dacht je van een uur opgesloten zitten met je date? Je leert je date dan 1) goed kennen en 2) je hoeft niet bang te zijn voor ongemakkelijke stiltes, want jullie hebben iets te doen.

Nog een voordeel: je leert er singles kennen. Het idee van ‘escdating’ is namelijk niet dat je er mét een date hebt afgesproken en dus met z’n tweetjes probeert te ontsnappen. Nee, je gaat in teams van zes – allemaal vrijgezellen – naar binnen. Hopelijk met een telefoonnummer weer naar buiten.

Matchmaker

Vooraf geef je een beschrijving van jezelf door en laat je weten waar je op valt. Op basis daarvan gaat Escaperoom Eindhoven teams samenstellen. Het idee lijkt een variant op het populaire programma ‘First Dates’, alleen hier date je in groepen, doe je een activiteit en zijn er geen camera’s. De prijs voor een middag of avond ontsnappen en mogelijk datemateriaal binnen hengelen? Veertien euro. Meer informatie? Hier!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.