5 vooroordelen singlevakanties

Ervaringen van singles met singlereizen

Ga jij wel eens met andere singles op reis? Of ben je dat van plan? Ervaringen met singlereizen, daar zijn we naar op zoek!

Singles reispanel

We zijn op zoek naar reislustige singles die wel eens een paar dagen of langer met een groepsreis op vakantie zijn geweest en daarover willen schrijven. Dat kan onder je eigen naam, maar natuurlijk ook onder een pseudoniem. Mannen, vrouwen, alleenstaande ouders, jong of al wat ouder, we zijn gewoon reuze benieuwd naar al deze ervaringen! Ben je nog nooit met een singlereis mee geweest, maar heb je wel een reis geboekt, ook dan kun jij je natuurlijk aanmelden!

Hoe werkt het

Wil je jouw reisbelevenissen delen, dan mail je ons op info@singlessite.nl o.v.v singles reispanel. We mailen je binnenkort dan een vragenlijstje waardoor je jouw belevenissen op gestructureerde wijze kunt verwoorden. Jouw reisverhaal en ervaringen worden vervolgens, al dan niet onder jouw eigen naam, op Singlessite gepubliceerd.

Door singles voor singles

Jouw belevenissen zijn een welkome aanvulling op onze informatieve reisrubriek. We zijn er tenslotte voor singles maar ook door singles! Voor andere singles is het reuze interessant om te lezen hoe jij een groepsreis hebt ervaren en het helpt hen bij de keuze om wel of geen singlevakantie te boeken. Dus, vind je het leuk om te schrijven? Wil je andere singles deelgenoot maken van jouw reiservaringen? Klim dan in de pen, eh… toetsenbord en mail ons!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.