Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
uitgaan in middelpunt
26 december 2019

Erop uit in december: tips voor singles

Nu de decembermaand in volle gang is heb je misschien helemaal geen zin om er op uit te gaan. Zit je liever lekker op de bank of voor de openhaard. Maar ja… daar ontmoet je gaan andere leuke singles natuurlijk! Wil jij van de donkere maanden toch iets gezelligs maken? Trek er dan op uit!

Agenda tijd

Gelukkig zijn er meer mensen zoals jij en die ontmoeten elkaar op allerlei leuke plekken, tijdens borrels, events en feesten door heel Nederland! Omdat je misschien nog niet weet wat er allemaal bij jou in de regio te doen is voor singles hebben wij een hele handige en uitgebreide singles-agenda waar je in één oogopslag ziet welke feesten en events of borrels er op de planning staan. Dat scheelt een hoop zoekwerk! Het jaar gezellig, sportief afsluiten én in goed gezelschap doorbrengen? Goed idee! Ook de lekkerste winterreizen voor singles hebben we voor je verzameld.

7 x uitgaan met singles

Ben je nog niet echt overtuigd van het idee dat je de stoute schoenen moet aantrekken, je mooiste outfit, en met een stralende glimlach de deur uit om nieuwe mensen te leren kennen en vooral plezier te maken? Dan geven wij je nog even 7 uitstekende redenen:

1) Je leert niet alleen nieuwe mensen, maar ook jezelf beter kennen. Want door er in je eentje op uit te gaan ontdek je al snel wat je wel en niet leuk vindt, waar je sterke en je zwakke kanten liggen in het socializen met onbekende mensen.

2) Je ontdekt nieuwe uitgaansmogelijkheden. Door er op uit te trekken ontdek je verrassend leuke nieuwe uitgaansgelegenheden, misschien wel vlak bij jou in de buurt, waarvan je het bestaan niet wist en met je ex nooit zou zijn gekomen..

3) Je hebt weer een reden om jezelf in een nieuwe outfit te steken! Want natuurlijk wil jij er leuk en aantrekkelijk uitzien voor al die andere singles ?

4) Je ontdekt weer nieuwe muziek en dansmoves. Want misschien is het al even geleden dat je bent gaan dansen en sjansen en in de tussentijd is er qua muziek wel wat veranderd. Zin in muziek van ‘jouw tijd’? Dan zijn er seventies eighties party’s.

5) Alleen uitgaan is leuker dan je denkt. Ook al ben je bloednerveus en een tikkeltje verlegen, je zal zien dat eenmaal over de drempel het meeste min of meer vanzelf gaat en dat het veel leuker is dan je had gedacht.

6) Je bent zo vrij als een vogeltje dus je kan met iedereen dansen, kletsen, een drankje doen. Je hebt geen partner die je hoeft te animeren, alleen jezelf!

7) Jij bent eigen baas. Over je eigen lijf maar ook over je eigen tijd. Heb je het wel gezien, ben je moe of vind je het wel welletjes geweest, dan kan je lekker naar huis wanneer jij dat wil. Liever tot de kleine uurtjes dansen en feesten? Aan jou de keus!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

3 winterse uitjes met je date

Heb je een eerste date in het verschiet en wil je...

Uit en date tips voor alleenstaande ouders

Aangezien het best lastig is om aan een nieuwe relatie te...

Is je sociale kringetje gekrompen na de scheiding? Tips om hem uit te breiden!

Een van de nadelen van single zijn is dat je sociale...

Flirt en ontmoet tips voor verlegen types

Het lijkt allemaal zo simpel. Je vindt iemand leuk, flirt een...

Lekker uit met singles: zo doe je het!

Singles die graag uitgaan vragen het zich geregeld af: wat zijn...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

advertentie