yoga gezond

Erop uit: doe je spirituele oefeningen lekker in de buitenlucht

We weten allemaal al dat tijd buiten doorbrengen gezond voor ons is. Dus als jij spirituele praktijken beoefend, kun je deze ook makkelijk mee naar buiten nemen. De natuur en het spirituele, zijn nauw met elkaar verbonden en het kiezen van een zachte plek in het gras voor wat frisse lucht kan een nieuwe golf van verlichting brengen. We hebben hier vier tips.

Mindful lopen

Ga naar buiten en begin langzaam te lopen. Kies een specifieke bestemming of loop zonder een bestemming in het achterhoofd. Adem diep. Laat je gedachten afdwalen terwijl je ronddwaalt of geef jezelf toestemming om een ​​tijdje zonder gedachten te gaan. Luister naar de geluiden van de wereld om je heen. Kun je vogels horen? Het geluid van de wind? Wat merk je dat je misschien mist als je aan het praten bent of naar muziek luistert? Breng je aandacht naar je voeten en volg het geluid van je voetstappen. Vergeet niet te kijken naar de uitzichten boven en rond je!

Stille disco op het strand

Pak een koptelefoon. Ga alleen of bel een paar vrienden. Kies een afspeellijst of artiest die je leuk vindt. Schop je flip-flops uit en begin te dansen! Je voeten in het zand op het strand zetten kan je helpen om je geaard te voelen.

Doe yoga buiten

Neem je yoga-oefeningen mee naar buiten en dompel jezelf onder in de ervaring van je zintuigen. Terwijl je je lichaam door de yogahoudingen beweegt, geniet je van diepe ademhaling. Let op de kleuren, bezienswaardigheden en geluiden om je heen.

Ga mindful picknicken

Kies je favoriete voedzame maaltijd en neem een ​​picknick mee. Plaats een deken in een park en ga lekker zitten. Wees dankbaar voor het eten, de omgeving en alle mensen die het mogelijk hebben gemaakt om daar te zijn. Begin met het ruiken van je eten en kijk ernaar met belangstelling en nieuwsgierigheid. Neem een ​​hapje, kauw langzaam en zet dan je bestek neer. Ga door met het neerzetten van bestek tussen de happen door om tijd over te houden voor het bewustzijn van de aanwezige smaken en gevoelens.

Bron: Women Online

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.