Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
yoga gezond
25 augustus 2018

Erop uit: doe je spirituele oefeningen lekker in de buitenlucht

We weten allemaal al dat tijd buiten doorbrengen gezond voor ons is. Dus als jij spirituele praktijken beoefend, kun je deze ook makkelijk mee naar buiten nemen. De natuur en het spirituele, zijn nauw met elkaar verbonden en het kiezen van een zachte plek in het gras voor wat frisse lucht kan een nieuwe golf van verlichting brengen. We hebben hier vier tips.

Mindful lopen

Ga naar buiten en begin langzaam te lopen. Kies een specifieke bestemming of loop zonder een bestemming in het achterhoofd. Adem diep. Laat je gedachten afdwalen terwijl je ronddwaalt of geef jezelf toestemming om een ​​tijdje zonder gedachten te gaan. Luister naar de geluiden van de wereld om je heen. Kun je vogels horen? Het geluid van de wind? Wat merk je dat je misschien mist als je aan het praten bent of naar muziek luistert? Breng je aandacht naar je voeten en volg het geluid van je voetstappen. Vergeet niet te kijken naar de uitzichten boven en rond je!

Stille disco op het strand

Pak een koptelefoon. Ga alleen of bel een paar vrienden. Kies een afspeellijst of artiest die je leuk vindt. Schop je flip-flops uit en begin te dansen! Je voeten in het zand op het strand zetten kan je helpen om je geaard te voelen.

Doe yoga buiten

Neem je yoga-oefeningen mee naar buiten en dompel jezelf onder in de ervaring van je zintuigen. Terwijl je je lichaam door de yogahoudingen beweegt, geniet je van diepe ademhaling. Let op de kleuren, bezienswaardigheden en geluiden om je heen.

Ga mindful picknicken

Kies je favoriete voedzame maaltijd en neem een ​​picknick mee. Plaats een deken in een park en ga lekker zitten. Wees dankbaar voor het eten, de omgeving en alle mensen die het mogelijk hebben gemaakt om daar te zijn. Begin met het ruiken van je eten en kijk ernaar met belangstelling en nieuwsgierigheid. Neem een ​​hapje, kauw langzaam en zet dan je bestek neer. Ga door met het neerzetten van bestek tussen de happen door om tijd over te houden voor het bewustzijn van de aanwezige smaken en gevoelens.

Bron: Women Online

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Alternatieve date ideetjes in plaats van een drankje doen

Denken aan je eerste date neemt al heel wat tijd in...

Happy Spirit Days 2019

Het charmante festival belooft ook dit jaar drie dagen vol toonaangevende...

9 x waarom erop uit trekken in de natuur zo goed voor je is!

Tegenwoordig brengen we het grootste deel van de dag door achter...

Lekkerder in je vel tijdens de herfst met deze mindfullness tips

Minder feesten, eten, en alcohol, of zoals nu in stoptober, stoppen...

Waarom moet ik toch altijd positief in het leven staan?

Steeds vaker horen we het om ons heen. We moeten positief...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!