martijn krabbé verliefd

Engelsman drukt 10.000 flyers om oude liefde op te sporen

Oude liefde roest echt niet zo blijkt. Een 83-jarige man uit het Engelse Manchester heeft 10.000 flyers laten drukken in de hoop zijn oude geliefde terug te vinden.

Herbert Riley ontmoette Reeni 55 jaar eerder in een danszaaltje in Stockport. Wekelijks dansten de twee samen en ze kregen een relatie die vier jaar duurde. Omdat hij haar uit het oog verloren is, heeft hij 10.000 flyers laten drukken om haar terug te vinden.

Nadat Reeni Riley voor een andere man heeft verlaten, is hij uiteindelijk met een andere vrouw getrouwd, maar die overleed na vier jaar aan leukemie. Na dertig jaar zag Riley zijn oud-geliefde in de jaren 80, werkend in een bakkerij. De voormalig ingenieur kon de moed niet bij elkaar rapen om haar aan te spreken.

Spaargeld

Tegenwoordig woont Riley in Manchester en nu wil hij er alles aan doen om Reeni nog een keer te zien. Hij wil haar namelijk al zijn spaargeld nalaten. ”We waren vier jaar samen en ik dacht oprecht dat we voor altijd samen zouden blijven. Ze was een geweldige danseres”, zegt hij tegenover de website.

Riley is na al die jaren vastbesloten om Reeni op te sporen, ‘de vrouw die hij nooit vergeten is’. ”Ik heb een vriend 240 euro betaald om 10.000 flyers te laten maken om haar op te sporen. Ik heb al een aantal belletjes gehad, maar helaas zat de gouden tip daar nog niet tussen. Ik had mijn kans moeten grijpen toen ik haar in de jaren 80 zag. Ik hoop dat ik een tweede kans krijg voor ik doodga.”

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.