baas mag privé mail lezen

Emile Ratelband zoekt droomvrouw via Twitter

Emile Ratelband heeft een bijzondere manier bedacht om vrouwen te leren kennen en indien mogelijk aan de haak te slaan. De positiviteitsgoeroe vraagt via Twitter dames mee naar premières.

Ratelband (64) ligt in scheiding, maar dat weerhoudt hem er niet van om te daten. ‘Ik bezoek regelmatig premières en vrijwel altijd ging ik daar tot op heden alleen naar toe. Maar dat is afgelopen. Ik dacht: waarom neem ik niet gewoon twee vrouwen mee?”, laat hij weten. “Hoe ik aan die vrouwen kom? Wel heel simpel: ik doe op mijn Twitter een oproep wie er met mij mee wil naar een bepaalde première”, gaat Ratelband verder. “Geïnteresseerde vrouwen kunnen zich opgeven en de twee die zich het eerste melden, mogen met mij mee.”

Spannend

Dat hij deze vrouwen niet kent, maakt het ‘zeer spannend’. Maar dat is niet het belangrijkste. “Stilletjes hoop ik natuurlijk dat ik op deze manier een hele leuke vrouw ontmoet, met wie ik wel verder wil”, zegt de ondernemer. “Uiteraard moet het wel van twee kanten komen.”

Als zo’n afspraakje onverhoopt niet tot een romance leidt, is dat overigens geen enkel probleem voor Ratelband. “Dan hebben de dames en ik een hele leuke avond. Het is sowieso al een hele leuke manier om vrouwen te ontmoeten en te leren kennen, dacht ik zo.”

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single