seksspeeltjes

Redenen waarom single zijn zo erg nog niet is

Elke dag worden we ermee geconfronteerd dat het hebben van een partner het leven veel leuker maakt. Al vanaf dat je klein bent leer je in romantische komedies en sprookjesboekjes dat de prinses altijd op zoek is naar haar prins op het witte paard. Maar is dat wel zo? LELO geeft jou een aantal redenen waarom je als single alles hebt! 

Je ervaart meer persoonlijke groei

Vijfjarig onderzoek toont aan dat degenen die langdurig alleenstaand waren eerder geneigd waren het eens te zijn met uitspraken als: “Voor mij is het leven een continu proces van leren, veranderen en groeien”.

Je bent over het algemeen meer vastberaden en gemotiveerd

Uit dezelfde studie bleek dat singles het eerder eens waren met de stelling: “Ik beoordeel mezelf op wat ik belangrijk vind, niet op de waarden van wat anderen belangrijk vinden”.

 Je hebt de neiging om meer vrienden te hebben

Studies uitgevoerd in de VS, Nederland, Australië en Groot- Brittannië toonden aan dat alleenstaanden meer vrienden en grotere sociale netwerken hadden (buren, collega’s, enz.) dan degenen die in een relatie zitten met of zonder kinderen. Zo ben je als je single bent de goede vriend of vriendin die jouw vriend(in) in nood kan helpen en je familie vaker bezoekt, en je hebt meer tijd om te socializen. Je hebt dus een actiever sociaal leven waar je up and go bent om te gaan en staan waar je wilt.

Ga voor de promotie of uitdaging!

Wil je de zakelijke ladder beklimmen, promotie maken in je werk of de reis van je dromen maken? Als alleenstaande is dit een makkie! En als je helemaal opnieuw wilt beginnen, dan geeft single zijn je de vrijheid om dit te doen.

Als single kom je eerder achter je passie

Weet je nog niet zo goed wat je graag wilt doen? De meeste singles komen eerder achter hun passie en stellen eerder doelen om ze te bereiken. Dus wil je zelf yogatraining volgen van zes weken die je elke week drie keer om 20.00 uur moet bijwonen? Als single ben je vrij om te doen wat je wilt zonder het leven van iemand anders te verstoren.

Geld 

Als je een relatie hebt, dan betekent het vaak dat je de financiële middelen met elkaar deelt. Het betekent dat je soms je aankopen moet rechtvaardigen en toestemming moet vragen om iets meer uit te geven dan normaal. Klinkt niet leuk, toch?

Tijd om je seksualiteit te ontdekken 

Als single is dit de beste tijd om plezier te hebben en van al je fantasieën te genieten. Er is letterlijk niemand die je kan beoordelen omdat je nieuwe dingen uitprobeert en je seksuele kant verkent.

Elke dag bingewatchen

Stel je een wereld voor waarin je graag naar Jane the Virgin kijkt, maar je partner er een hekel aan heeft. Elke zaterdagavond lijkt een eindeloze oorlog over de afstandsbediening, wat er vaak toe leidt dat jullie in aparte kamers zitten en naar je eigen Netflix-serie kijken. Nee, niet leuk!

Eigen plekje 

Het hebben van een eigen ruimte is voor velen belangrijk. Even een plek voor jezelf, en dan hebben we het nog niet eens over dat je zelf het interieur mag bepalen. Niet alleen dat, maar je kunt je schoenen of vuile sokken op de grond laten liggen zonder je zorgen te maken over (de spullen van) iemand anders!

Minder compromissen sluiten

Als single hoef je geen compromissen te sluiten. Je kunt doen wat je wilt. Geen date night waarbij een  discussie ontstaat of je wel of niet mee-eet. En hoewel iedereen onder de knie moet krijgen hoe je een compromis sluit betekent single zijn dat je dat veel minder vaak hoeft te doen, wat toch wel chill is…

Opwinding van de eerste date 

Zelfs als je vijftig vreselijke dates hebt gehad, heb je nog steeds meer dan vlinders in je buik voor je volgende. Het is een heerlijk ongemakkelijk gevoel dat mensen graag haten en vaak stopt het wanneer je iemand voor het eerst ontmoet die je intrigeert.

Dus dat is dan ook opgelost. Single zijn (in tegenstelling tot een niet-bevredigende relatie hebben) is in feite het winnen van de loterij: JIJ bent de prijs. Ben je net single, dan zal je snel ontdekken dat tijd voor jezelf precies is wat je nodig hebt om krachtiger, gemotiveerder, socialer en zelfverzekerder te worden dan ooit tevoren. Je verdient het.

Bron: Lelo

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!