collega kerstborrel
22 December 2015

Eindejaarsfeest gemaakt voor flirt met collega

Heb jij deze week ook nog een eindejaarsfeest op je werk? Grote kans dat jij dan ook al stiekem gefantaseerd hebt over een spannend avontuurtje met een collega. Uit een onderzoek van datingsite Victoria Milan komt namelijk naar voren dan meer dan 60% deze overdenkingen heeft.

Hartstochtelijke gevoelens tijdens eindejaarsfeest

De betreffende datingsite is natuurlijk niet helemaal subjectief. Of de resultaten uit hun grote onderzoek te veralgemenen zijn naar elke werkvloer, is bedenkelijk. Victoria Milan staat namelijk bekend als een datingsite voor mensen die willen vreemdgaan. Wat voor onderzoek hebben ze uitgevoerd? Ze hebben aan ruim 8.300 leden een vragenlijst voorgelegd. Meer dan 60% zegt zich tijdens een kerstfeestje wel eens te laten meeslepen door hartstochtelijke gevoelens. De bezemkast in dan de meest favoriete plek in hun fantasieën met een collega die ook een relatie heeft.

Onschuldige flirt op bedrijfsfeest

Een onschuldige flirt op een bedrijfsfeestje. Hoe wordt daarover gedacht? Daarover wordt niet alleen gedacht, maar het blijkt dat 80% ook al wel eens geflirt heeft met een collega op een feestje van de baas. “Slecht”  in 36% van de gevallen is het echt tot seks gekomen, meestal blijft het bij giechelen en knipogen.

Volgens de oprichter van de pikante site Victoria Milan is het logisch dat collega’s wilde fantasieën over elkaar hebben. Wanneer de verveling toeslaat tijdens je werk dan zijn de gedachten vrij snel bij een spannende fantasie met een collega. Kerstfeest en eindejaarsfeestjes lijken ervoor gemaakt om collega’s de kans te geven iets meer te maken van hun kantoorflirt.

Moed indrinken om te versieren

Wil je als man een vrouwelijke collega gaan versieren, dan moet je op passen met drankgebruik. Vrouwen houden er niet van als er een borreltje te veel gedronken is. Vrouwen voelen zich meer aangetrokken tot een man die met mate drinkt. Dat blijkt uit een onderzoek door een bierbrouwer met de groene ster.

Compleet nuchter?

Compleet nuchter moet je als man ook niet zijn. Vrouwen vinden de mannen  na een paar drankjes wat losser en meer ontspannen, maar nog steeds verantwoordelijk en verstandig.  Mannen voelen zich vaak zekerder als ze een stuk in hun kraag hebben. Meer dan 80% van de vrouwen vindt een man die matig drinkt net zelfverzekerder. Daarnaast noemt een vegelijkbaar percentage  vrouwen een man ook sexyer en intelligenter als hij weinig gedronken heeft. Een man die te veel drinkt, komt over als dom en als iemand die zijn grenzen niet kent.

Overschrijden van grenzen

Maar het onderzoek over drank is uitgevoerd onder een andere doelgroep dan die van vreemdgaan op kerstborrels. Dus hoe het zit met grenzen die mogelijk overschreden worden, daar zullen de meningen over verdeeld zijn.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Weinig tot geen sex grootste reden tot vreemdgaan

Eén keer in de twee tot drie maanden, of zelfs helemaal...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

Vrouwen voelen zich in zomer sexier en flirten dan meer

De zomerse temperaturen doen de onzekerheid van de Nederlandse vrouw over...

Daten in real life: tips!

Nu de terrassen weer open zijn, is het voor singles mogelijk...

Het mag weer: Daten in real life!

Nu de terrassen weer open zijn, is het voor singles mogelijk...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...