oudjaar shoppen mode

Eindejaar suggesties voor singles

Volgegeten, alle kerstfilms al gezien en géén idee wat je de komende dagen moet gaan doen? Wij hebben nog wel een paar fijne eindejaar-suggesties voor je!

1# Check je agenda en … je ziet dat er eindelijk nauwelijks iets instaat. Op het werk is het rustig want bijna iedereen is met vakantie, sociaal gezien zijn al je vrienden en vriendinnen onder de pannen met het gezin dus… hoogste tijd om jezelf te vermaken! Indien mogelijk: regel eerst een paar dagen vrij mocht je dan nog niet hebben gedaan. Die dagen tussen kerst en nieuwjaar zijn perfect om…

2# Op vakantie te gaan! Niks zo lekker om je hoofd leeg te maken, de boel de boel te laten en te vertrekken! Eigenlijk maakt het nog niet eens uit waar naar toe. Dus of je nu een dikke spaarrekening hebt en je jezelf kunt trakteren op een mooie verre exotische reis in een luxe hotel of met de auto dichtbij huis een nachtje weg gaat, het idee is om even je hoofd leeg te maken en de batterij weer op te laden. Wil je niet alleen? Kijk dan eens op de reisagenda, daar vind je allerlei soorten reizen voor singles net als jij.

3# Geen zin, tijd of geld om op vakantie te gaan? Verwen jezelf dan wel met een lekkere wandeling aan het strand of in het bos en sluit de dag af met een overheerlijk speciaal biertje, goed glas wijn of een warme chocomelk met slagroom. Maak je hoofd leeg, droom weg, maak plannen voor het nieuwe jaar. Het zal je goed doen.

4# Feest erop los! Klinkt gek want ook al heb je (nog) geen zin om te feesten, vrolijke, dansende, en sjansende mensen maken iedereen blij. Ook jou. Kijk eens op de agenda wat er zoal te doen is tussen kerst en nieuwjaar aan borrels, feestjes, dansavonden of speeddates. Zeker weten dat je een stuk vrolijker thuiskomt!

5# Zen. Gewoon tijd vrij maken voor jezelf zonder een specifiek doel of plan werkt voor heel wat mensen super ontspannend, dus misschien ook wel voor jou. Lastminute besluiten een oude vriend op te zoeken, een dagje sauna te doen, een concert te bezoeken of naar het theater of museum te gaan. Stap uit je comfortzone, doe wat je hart je ingeeft en geniet!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.