trouwen efteling
16 May 2020

Efteling wil de deuren weer openen op 20 mei

De Efteling streeft ernaar om op 20 mei haar deuren weer te openen voor bezoekers. Het park opent op aangepaste wijze en voor een maximaal aantal gasten per dag. Dit aantal is maximaal een derde van de normale capaciteit van de Efteling. Het attractiepark laat weten dat in principe alleen families en huishoudens welkom zijn. Groepen moeten nog even wachten.

Stapsgewijs

Het openen van het attractiepark gebeurt stapsgewijs. “Veiligheid heeft altijd onze prioriteit. We beginnen met een kleine groep gasten en verwelkomen daarna steeds meer gasten in ons park. Zo kunnen onze medewerkers wennen aan nieuwe werkwijzen en kunnen we, waar nodig, de puntjes op de i zetten.”

Het park is voor de heropening ‘coronaproof’ gemaakt, om op kleinere schaal de eerste bezoekers te kunnen ontvangen. Zo zijn er allerlei beschermende voorzieningen aangebracht om de anderhalve meter afstand te kunnen bewaren. Ook worden er in het park verschillende looproutes en vakken aangegeven met markeringen en borden.

Veilig Samen Uit

De Efteling voert de maatregelen door uit het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Dit protocol biedt volgens het attractiepark drie garanties die passen bij de uitgevaardigde richtlijnen. Zo zorgt de Efteling voor anderhalve meter afstand tussen huishoudens, is er voldoende en heldere informatie voor gasten te vinden op de site en op schermen en borden in het park en worden er centrale desinfectiepunten geplaatst. Ook worden contactpunten zoals beugels en deurklinken extra vaak schoongemaakt.

Om toegang te krijgen tot het park, kunnen bezoekers alleen online hun kaarten reserveren. Voor abonnementshouders wordt een speciale reserveringsmodule ingericht op de site. De Efteling laat weten dat in principe alleen families en huishoudens welkom zijn. Groepen moeten nog even wachten.

Efteling Bosrijk

Het vakantiepark Efteling Bosrijk opent haar deuren al eerder dan het attractiepark. Vanaf 8 mei 2020 is het vakantiepark weer geopend voor verblijfsgasten. In verband met de landelijke richtlijnen is dit volgens de Efteling wel in een aangepaste vorm en zonder toegang tot het attractiepark van de Efteling.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé...

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie...

Singles ontmoeten in de herfst

Zin om deze herfst leuke singles te leren kennen? Tips!

Lekker de bios in!

Wat is een leukere binnenactiviteit dan naar de film gaan? Daarom...

1 op de 3 jongeren houdt tijdens uitgaan geen afstand

Vooral jongeren tussen de 16 en 30 laten de teugels vieren...

singlessite gidsen

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!