trouwen efteling

Efteling wil de deuren weer openen op 20 mei

De Efteling streeft ernaar om op 20 mei haar deuren weer te openen voor bezoekers. Het park opent op aangepaste wijze en voor een maximaal aantal gasten per dag. Dit aantal is maximaal een derde van de normale capaciteit van de Efteling. Het attractiepark laat weten dat in principe alleen families en huishoudens welkom zijn. Groepen moeten nog even wachten.

Stapsgewijs

Het openen van het attractiepark gebeurt stapsgewijs. “Veiligheid heeft altijd onze prioriteit. We beginnen met een kleine groep gasten en verwelkomen daarna steeds meer gasten in ons park. Zo kunnen onze medewerkers wennen aan nieuwe werkwijzen en kunnen we, waar nodig, de puntjes op de i zetten.”

Het park is voor de heropening ‘coronaproof’ gemaakt, om op kleinere schaal de eerste bezoekers te kunnen ontvangen. Zo zijn er allerlei beschermende voorzieningen aangebracht om de anderhalve meter afstand te kunnen bewaren. Ook worden er in het park verschillende looproutes en vakken aangegeven met markeringen en borden.

Veilig Samen Uit

De Efteling voert de maatregelen door uit het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Dit protocol biedt volgens het attractiepark drie garanties die passen bij de uitgevaardigde richtlijnen. Zo zorgt de Efteling voor anderhalve meter afstand tussen huishoudens, is er voldoende en heldere informatie voor gasten te vinden op de site en op schermen en borden in het park en worden er centrale desinfectiepunten geplaatst. Ook worden contactpunten zoals beugels en deurklinken extra vaak schoongemaakt.

Om toegang te krijgen tot het park, kunnen bezoekers alleen online hun kaarten reserveren. Voor abonnementshouders wordt een speciale reserveringsmodule ingericht op de site. De Efteling laat weten dat in principe alleen families en huishoudens welkom zijn. Groepen moeten nog even wachten.

Efteling Bosrijk

Het vakantiepark Efteling Bosrijk opent haar deuren al eerder dan het attractiepark. Vanaf 8 mei 2020 is het vakantiepark weer geopend voor verblijfsgasten. In verband met de landelijke richtlijnen is dit volgens de Efteling wel in een aangepaste vorm en zonder toegang tot het attractiepark van de Efteling.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.