singles gezond daten

EETdates: niet alléén voor singles

Voor wie deze zomer net even anders uit eten wil, is er nu pop-up restaurant EETdates. Een Oosterhouts initiatief, dat verrassend eten en drinken combineert met nieuwe ontmoetingen op bijzondere locaties.

Singles & Doubles

De naam van het pop-up restaurant doet wellicht vermoeden dat het concept vooral een uitnodiging is aan singles om plaats te nemen aan de lange tafels van EETdates. En hoewel er ook speciale singles-avonden zijn, is EETdates er ook voor mensen die liever samen het avontuur opzoeken. Door EETdates de “Doubles” genoemd. ‘De avonden voor doubles moet je zien als een veelvoud van twee mensen die een avond uit eten verrassend anders willen beleven. Dat kunnen partners zijn, maar ook vrienden of kennissen’, zegt de initiatiefneemster van EETdates.

Ontmoeten

Bij de avonden voor singles die EETdates organiseert gaat het vooral om de ontmoeting van nieuwe mensen en niet zo zeer om een directe “match, zoals bij een datingsite. ‘Maar de kans is natuurlijk groot dat er geregeld een vonk over tafel springt, doordat men elkaar tijdens de avond ook echt beter leert kennen. Dat hopen we stiekem ook wel een beetje. De keuze is in ieder geval ruimer en de setting meer ongedwongen.’ En heb je reeds een leuke man of vrouw in het vizier, dan nodigt EETdates hem of haar – desgewenst anoniem – graag uit voor het event van jouw keuze!

Persoonlijk

Doordat EETdates de deelnemers na de boeking vragen stelt over hun persoonlijkheid en interesses, kan de avond ècht persoonlijk worden gemaakt. Hoe? Dat wil EETdates liever nog niet kwijt. ‘Maar het heeft niet alléén betrekking op het rekening houden met voedselvoorkeuren en -allergieën. We gaan daarin dus wel een stapje verder,’ aldus EETdates.

De eerste EETdates voor Singles staat gepland op 27 juni. De eerste voor Doubles op 28 juni. Beiden “ergens” tussen Breda en Oosterhout. Waar het pop-up restaurant precies neerstrijkt? Dat blijft geheim voor de deelnemers tot de dag voor EETdates plaatsvindt. Dan ontvangen zij een uitnodiging in stijl van de avond. Dat alléén is toch al avontuurlijk te noemen! Kijk op EETdates of www.facebook.com/eetdates voor meer bijzondere avonden uit in en buiten de regio.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.