Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
de juiste date vinden
2 oktober 2014

Eerste, tweede en derde date tips

Een eerste, tweede of derde date? Daten is en blijft een leuke maar ook een tikkeltje spannende aangelegenheid. De date tips die we op Singlessite.nl hebben verzameld worden dan ook veelvuldig gelezen. Wil je in een oogopslag zien welke date tips we hebben en welke bij jou en jouw date-situatie passen?

Check dan even deze 7 date tips en artikelen voor singles!

1. Tips eerste date

Als je plannen maakt voor een eerste afspraakje dan brengt dit allerlei brandende vragen met zich mee. Waar gaan jullie heen, hoe is de dress-code op locatie, waar ga je het allemaal over hebben, en nog belangrijker waarover juist niet. Met gezond verstand en een beetje planning ga je een succesvolle middag of avond tegemoet met jouw date! De do’s en do’nts van een eerste date

2. Tips eerste speeddate

Een avondje speeddaten is behalve een leuke avondje uit ook een perfecte manier om in korte tijd veel nieuwe singles te leren kennen. Om van jouw speeddate avond een heus succes te maken hebben wij 7 super tips voor je

3. Tips gespreksstof eerste date

Het is zover. Je hebt een eerste date gepland en je hebt er zin in. Maar.. waar gaan jullie het over hebben? Het idee om met je mond vol tanden staan (of zitten) op het moment suprême is nu niet echt een aanlokkelijk idee. Waar praat je over op zo’n eerste afspraak? Wat zijn goede, veilige onderwerpen en waarmee moet je echt nog even wachten? Je leest het in deze date tips.

4. Tips tweede date

Leuke eerste date gehad en je kijkt reikhalzend uit naar de tweede? Dan kan je wel wat tips gebruiken. Een tweede date is soms nog spannender dan een eerste afspraakje. Een ding is zeker, je vindt elkaar leuk genoeg om opnieuw af te spreken. De eerste stap op weg naar een relatie is genomen

5. Date tips voor alleenstaande moeders

Je loopt over van verliefdheid en wilt het liefst zoveel mogelijk tijd samen doorbrengen met je nieuwe vlam. Maar wat vertel je de kinderen? Moet je je nieuwe vriend binnen no-time voorstellen aan je kind of is het beter nog even te wachten? Wat is wijsheid en de juiste timing voor deze kennismaking? Je leest het in de date handleiding voor single moeders

6. 7 date tips voor herintredende singles

Boven de dertig en single? Dikke kans dat je een van de vele herintreders bent op de relatiemarkt. Volgens de media ben je dolenthousiast en sta je te trappelen van ongeduld om eindelijk je wilde haren te verliezen. Met wat bij elkaar gescharrelde lotgenoten stort jij je vol overgave in de wereld die flirten en versieren heet en ben je beslist een ‘happy single’. Nu de realiteit nog.

7. Tips derde date

De eerste date en tweede date liggen achter je. Je voelt je er meer dan goed bij. Derde date? Die staat te gebeuren. Jij vindt hem leuk, hij jou blijkbaar ook. Een derde date is belangrijk en vaak ook wat ongemakkelijk. Hoe je die goed doorstaat lees je hier.

nieuwsbrief aanvragen

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste...

Singles nu vaker op vervolgdate

Veel meer dates krijgen een vervolg doordat er vaker echte connecties...

Stop niet met daten – 5 TIPS

Stop niet met daten. De cafés zijn leeg, maar op datingsites...

Zo haal je het beste uit je eerste date

Om het uiterste uit jezelf en je date te halen, is...

Drie op vier singles wil geliefde ontmoeten in dagelijks leven

Drie op de vier singles ontmoet een geliefde het liefst in...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie