Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
ontmoetingsplaats alleenstaande moeders
23 oktober 2015

Eerste ontmoetingssite voor alleenstaande moeders

Een half miljoen single moms staan er nu niet meer alleen voor

Nederland kent een half miljoen alleenstaande moeders*. Dat zijn een heleboel moeders die er veelal in hun eentje voor staan. Nu is er een nieuwe unieke mogelijkheid die het leven van deze moeders een stuk leuker en gemakkelijker gaat maken…

Deze week lanceerde Happy Single Moms een unieke ontmoetingssite specifiek gericht op alleenstaande moeders en alleenstaande zwangere vrouwen. Dankzij deze website kunnen ze op een laagdrempelige- en  gemakkelijke manier met elkaar in contact komen en elkaar op allerlei gebieden ondersteunen. De eerste dag meldde al bijna 500 vrouwen zich aan.

Matching

Via een uitgebreide matchingsmodule kunnen single mama’s selecteren met welk ‘type’ moeder ze in contact willen komen. Bijvoorbeeld met alleenstaande moeders in de buurt of moeders met kinderen in dezelfde leeftijd. Daarnaast kunnen ze aangeven hoe de omgang met hun ex is, welke geloofsovertuiging ze hebben en nog veel meer.

Alleen op de wereld

Oprichtster Myra de Wildt (35) is één van de half miljoen alleenstaande moeders. Vanaf haar zwangerschap staat zij er alleen voor; haar dochter is inmiddels 2,5 jaar oud. Ze heeft ervaren, dat wanneer je geen alleenstaande moeders in je omgeving kent, (h)erkenning uitblijft. Ook voelde ze een sterke behoefte aan een vangnet; ze kwam als alleenstaande ouder haar huis nog maar amper uit.

Happy Single Moms

Online Community

“Ik had het gevoel dat ik de enige alleenstaande moeder in de wereld was die in deze situatie zat”, aldus de Wildt. Datgene wat ze miste, heeft de Wildt zelf opgezet. Ze startte in augustus 2014 met een Facebook Community die inmiddels ruim 10.000 volgers heeft. Hierna ging dit voorjaar een blogsite live waarvoor een team van 35 blogsters schrijft. Deze website trekt ruim 30.000 bezoekers per maand. En sinds deze week kunnen alleenstaande moeders via www.happysinglemoms.nl met elkaar in contact komen.

Vangnet door netwerk

Het is mogelijk dat veel alleenstaande moeders bij elkaar om de hoek wonen zonder dat ze het van elkaar weten. Wanneer ze elkaar wel weten te vinden, kunnen alleenstaande moeders (h)erkenning vinden, opvang van kind(eren) delen (en kosten besparen), een vriendschap aangaan en sparren over de opvoeding.

* Bron: CBS

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

20 procent van de kinderen van gescheiden ouders heeft geen contact meer met vader

Ben je geboren tussen 1971 en 1991 en zijn je ouders...

Eenzaamheid groot onder alleenstaande ouders

Een op de vijf singles met kinderen raakt in een...

Zonnige eenoudervakanties in de herfstvakantie

Nog lekker een weekje zon pakken met de kinderen? Dat kan...

Wijnproeven tijdens een weekendje weg: ontdek Blend!

Voor iedereen die graag een lekker wijntje drinkt én het leuk...

Dating tips voor alleenstaande vaders en moeders

Iedereen weet dat daten zelfs in de allerbeste omstandigheden best ingewikkeld...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie

Gezinsvakantie met kinderen