Eerste kus blijft beter hangen dan ontmaagding

Amerikaanse onderzoekers zeggen dat vrouwen zich hun eerste kus beter kunnen herinneren dan hun ontmaagding. Voor de meeste vrouwen is het een intensere herinnering dan het verliezen van de maagdelijkheid, aldus Sheril Kirschenbaum.

De meeste vrouwen kunnen zich hun eerste, romantische kus altijd herinneren. Zelfs met details, het overgrote deel weet maar liefst negentig procent van de ervaring terug te halen. Dit is meer dan mensen weten over hun ontmaagding, zo zeggen onderzoekers volgens Daily Mail.

Sheril Kirschenbaum, researcher bij University of Texas, onderzocht de kunst van het kussen.

Ze ontdekte onder andere dat zoenen meer wordt gewaardeerd door vrouwen, ook al halen vrouwen minder voldoening uit de kus dan ze vooraf hoopten. Vooral jongere vrouwen raken sneller teleurgesteld in de zoen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?