Eerste hulp bij zoenen

Zoenen, en vooral tongzoenen, is als je verliefd bent overheerlijk! Mits het goed gaat natuurlijk. Want vooral vrouwen schijnen nogal eens commentaar te hebben op de zoenkwaliteiten van hun date. Jammer, want lekker zoenen biedt een scala aan mogelijkheden. Van zachtjes en teder tot wild en gepassioneerd. Dus wat maakt jouw kus nu een opwindende beleving die smaakt naar meer?

Wij vertellen het je in eerste hulp bij zoenen!

Zoenlocatie

Bezint eer ge begint. Niet iedereen houdt ervan om in het openbaar, tussen een wagonlading vol mensen, eens even lekker te gaan staan zoenen. Zeker als je elkaar voor het eerst zoent is het misschien verstandig om een rustig plekje met wat privacy op te zoeken.

Fris & Vochtig

Zorg in ieder geval voor een frisse en schone mond. Een goede mondhygiëne is altijd belangrijk, maar als je plannen hebt om eens lekker te zoenen dan is een frisse adem voor je partner wel zo prettig. Geen tandenborstel bij de hand? Neem een pepermuntje, mondwater of een kauwpompje vooraf. Dit scheelt stukken. Maak net voor het zoenen je lippen een beetje vochtig. Dit zoent gewoon net wat aangenamer dan wanneer je het met droge lippen doet.

Timing

Een intieme zoen die het bloed sneller door je aderen laat stromen is niet alleen een kwestie van de juiste techniek maar ook van een goede timing. Let dus op de signalen van je partner. Is hij of zij totaal gefocust op jou of nog met andere dingen bezig? Net voor de zoen kijk je elkaar meestal diep in de ogen, en voel je de spanning tussen jullie stijgen. Op het moment dat de lippen elkaar raken doe je je ogen dicht. Als je elkaar wat beter kent kan het ook heel opwindend zijn om elkaar aan te blijven kijken tijdens het zoenen.

Handen & Lichaam

Lichaamstaal en houding is net zo belangrijk als de zoen zelf. Dus ga lekker dicht tegen je partner aanstaan en breng je hoofd langzaam dichterbij. Let wel een beetje op wat de ander doet, een  botsing is natuurlijk niet zo romantisch. Je handen zijn prima hulpmiddelen tijdens het zoenen. Leg ze op de rug van de ander, wrijf zachtjes heen en weer, of leg ze achter op het hoofd zodat je naast door het haar woelen ook een beetje kunt sturen. Wordt de zoen heel intiem? Dan zijn de billen van je zoen-partner ook een prima plek om je handen te laten.

Verkenningstocht

Het wordt beslist niet als erg prettig ervaren als je jouw mond wagenwijd op die van de ander plakt en met je tong in het wilde weg gaat zitten porren. Rustig aan dus. Begin de zoen zachtjes en met gesloten lippen, verken de contouren van de mond voorzichtig. Je merkt vanzelf of je zoen-partner in is voor de french-kiss (tongzoen) want dan wijken de lippen vanzelf uiteen. Ook dan nog steeds: rustig aan. Maak langzame, ronddraaiende bewegingen met je tong en zoek die van de ander voorzichtig op. Niet met je hele tong de mond in, maar met het eerste stukje van je tong betast je de lippen en tong van de ander. Hou je adem niet in, gewoon doorgaan, maar dan door de neus. Wees actief, maar wissel wel af. Laat de ander ook jouw mond en tong verkennen.

XXL Zoenen

Als je eenmaal aan het tongzoenen geslagen bent is het afwisseling het succeswoord. Plaag, speel, trek terug om vervolgens weer opnieuw te beginnen. Zachtjes knabbelen aan de lippen van de ander is toegestaan, evenals het volledig verstrengelen van de tongen. Zuig ook eens zachtjes aan de onderlip van je zoen-partner om vervolgens weer met je tong aan de slag te gaan. Als het goed is ontdek je elkaars ritme al snel en merk je aan de reacties vanzelf wat als lekker en opwindend wordt ervaren. Wij wensen je veel zoenplezier.

Bron: Singlessite.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.