Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
geld gelukkig
27 augustus 2016

Eerste event voor vermogende vrouwen om geluk te vinden

Maakt veel geld hebben gelukkig? En wat als je veel geld hebt, hoe sta je dan in het leven en hoe geef je daar ‘zingeving aan’? Op 8 september 2016 vindt het eerste event plaats gericht op vermogende vrouwen. In verband met de privacy van onze klanten gebeurt dit op een geheime locatie in Nederland. Carla Broekhuizen organiseert dit event als aftrap van haar missie om wereldwijd in vijf jaar tijd twintigduizend vermogende vrouwen weer zingeving te laten ervaren en ze weer te laten focussen op hun doelen.

Hierdoor kunnen zij een positieve beweging teweegbrengen voor zichzelf en de mensen om hen heen. Naast het organiseren van het event heeft Broekhuizen de YesPower Foundation opgezet waar een kwart van de omzet heen wordt geboekt. Daarmee kunnen vrouwen die over mooie, constructieve plannen beschikken, maar over onvoldoende kennis en/of middelen, gebruikmaken van een extra impuls. Carla Broekhuizen legt uit: “Ik wil hiermee elke vrouw de kans geven om haar dromen te realiseren.”

Rijk maakt niet direct gelukkig

Tijdens het event worden de vrouwelijke gasten volledig in de watten gelegd. Daarnaast kunnen ze inspiratie opdoen tijdens deze dag van hun leven. Vanaf vandaag is de website yespower online, waarop vermogende vrouwen zich vrijblijvend kunnen aanmelden. De aanleiding voor deze organisatie is dat rijk niet direct gelukkig maakt. ”Zonde”, vertelt Carla Broekhuizen. ”In mijn coaching praktijk kwam ik handenvol vrouwen tegen die alle middelen hadden om achter hun passies aan te gaan, maar niet wisten hoe. Met geld is geluk niet te koop. Sterker nog: geld kan geluk zelfs in de weg staan.” De Wereldgezondheidsorganisatie publiceerde een onderzoek naar het percentage inwoners van verschillende landen dat depressief is. Hierbij staan rijke landen als de Verenigde Staten (19,2%), Frankrijk (21%) en Nederland (18%). Leven in rijkdom maakt duidelijk niet direct gelukkig. De Wereldgezondheidsorganisatie verwacht dat in 2020 depressies wereldwijd de op één na grootste ziekte zijn. Vrouwen maken gemiddeld twee keer meer kans op een depressie dan mannen.

Beginnen bij vrouwen

Rijke kinderen en kleinkinderen hebben het zwaar, volgens pedagoog Ad Kil, schrijver van het eerste opvoedboek voor welgestelden. Hij wijt het aan allerlei spanningen, zoals niet willen opvallen, familiezaken geheim moeten houden of het zogenoemde Ferrari-syndroom, waarbij ouders vrezen dat hun vermogen wordt verkwist. Tussen vermogende vrouwen zit een groep die intelligent en hoogopgeleid zijn en die een bepalende, positieve rol kunnen spelen in de levens van de mensen om hen heen. Carla Broekhuizen wil graag met haar team helpen om deze vrouwen, die veel geld, macht en middelen hebben, in hun kracht te laten staan en hun kwaliteiten en/of middelen op positieve wijze aan te wenden. Een van de manieren om dit te doen is het communicatieprogramma te volgen. Daarbij wordt inzicht verkregen in hun communicatievoorkeuren, waardoor ze in al hun communicatie meer harmonie zullen ervaren. Carla Broekhuizen werkt met ISO-certificeringsnormen qua beveiligingsniveau met betrekking tot de digitale gegevens.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

 mooi & gezond algemeen

gerelateerde artikelen

Een zus verhoogt je geluksgevoel

Heb jij een zus, of zelfs meerdere zussen? Mazzel! Het blijkt...

Singles zijn steeds vaker gelukkig

Uit een Duits onderzoek over het liefdesleven van 2.500 mensen tussen...

Wist je dat kerstfilms goed zijn voor je gezondheid?

Ben jij ook helemaal idolaat van kerst en vind je het...

Single vrouw: dan ben je super happy en leef je lekker lang!

Onderzoek laat zien dat single vrouwen tot de gelukkigste groep behoren,...

Deze 3 dingen gebeuren er met je brein als je de ware ontmoet

Niet alleen je eetlust verdwijnt, ook je hersenen ondergaan een aantal...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Wonen algemeen