pluspunten eenoudervakantie

Eerste eenoudervakanties in eigen land boekbaar

Eenoudergezinnen die hun zinnen hadden gezet op een welverdiende vakantie kunnen opgelucht ademhalen. Er kunnen weer zomervakanties worden geboekt in eigen land na 1 juli. Heel goed nieuws dus voor iedereen die er graag met de kids nog even tussenuit wil tijdens de zomer!

Versoepeling lockdown

Heel wat mensen (en reisorganisaties) haalden opgelucht adem toen vorige week bekend werd dat door de versoepeling van de intelligente lockdown er deze zomer toch vakanties kunnen worden geboekt in eigen land. Super goed nieuws voor iedereen met een vakantiewens, niet in de laatste plaats voor alle eenoudergezinnen in ons land. Ook zij kunnen nu weer vakantieplannen maken.

Vakantiemogelijkheden eenoudergezinnen

We laten je alvast een paar opties zien voor vakanties in eigen land welke je nu al kunt boeken! Op elke camping of vakantiepark worden natuurlijk maatregelen getroffen en aanpassingen gedaan zodat jij met de kids veilig kunt gaan genieten van je welverdiende vakantie. Wees er snel bij en boek je zomervakantie niet te laat! Er blijven miljoenen mensen in eigen land deze zomer.

Eenoudervakantie Rheezerveen

Misschien dat je er nog nooit van hebt gehoord, maar we weten zeker dat je er graag nog een keer terugkeert: Camping Het Stoetenslagh. Ooit geweten dat er in Overijssel zo’n leuke camping te vinden is? En dat niet alleen, je hebt er ook de luxe van een strand. En als het nu eens géén strandweer is in Nederland? Geen enkel probleem: de camping heeft een indoor strand met beachvolleybalvelden! Alle vakantiedata vind je hier!

Eenoudervakantie Burgh-Haamstede

Wist je dat de Nederlandse zomers steeds vaker tropisch warm worden? Dus als je gaat voor zon, zee en strand, en dat nóg een keer in die volgorde, en dan óók nog houdt van duinen afrollen, zandkastelen bouwen en lekker eten op het terras (proef vooral de lokale bolus)… Tja, dan hoef je dus echt niet helemaal naar de Côte d’Azur of Italiaanse Riviera af te reizen. Zeeland, dát is dé bestemming voor een ultieme strandvakantie.

Eenoudervakantie Veluwe

Ogen dicht. Zie je allemaal mooie bomen voor je? Stel je eens voor. Een bos zo groot dat je door de bomen het bos wél ziet. En midden in dat bos vind je allerlei dieren, zoals konijnen, herten én alles wat een mens gelukkig maakt. Ruik je het groen? Hoor je de bomen ruisen? En hoor je dan ook de blije kinderen verderop spelen? Jullie zijn er hoor! Op camping Jagerstee kamperen jullie tússen de bomen én hebben jullie de tijd van je leven.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!