aapjes kijken

Eerste date in dierentuin New York?

Ben jij dol op dieren en zou je er zelfs een reisje voor over hebben om ver over de grens unieke soorten te gaan bekijken? Dan heeft Hotels.com al wat voorwerk voor jou gedaan met het oog op dierendag op 4 oktober. Met hun hulp wordt je langs de top tien van de meest aantrekkelijke en grootste dierentuinen wereldwijd geleid. Dierentuinen zijn voor singles vaak een ideale plek voor een date. New York is mogelijk iets te ver voor dit doel, en misschien ook aan de dure kant.

Dierentuin Bejing een must-see

De reistijd en reiskosten om er te komen even niet meegerekend, kun je in Bejing voor een pikkie over nachten. Wat je in de Chinese hoofdstad Beijing kunt verwachten is de grootste dierentuin van de wereld, met ruim 90 hectare. Er is een bijzondere collectie aan zeldzame bedreigde diersoorten te zien.

Reuzenpanda in Berlijn

Ook dichter bij huis is het bezoeken van één van s‘ werelds meest omvangrijke dierentuinen een aanrader. Met een gemiddelde prijs van €88 per hotelovernachting is Berlijn zeer aantrekkelijk. De dierentuin in Berlijn is sinds 1844 één van de populairste bestemmingen van Duitsland.  Het park telt tegenwoordig meer dan 15.000 verschillende diersoorten. De reuzenpanda trekt net als in Bejing ook hier de meeste aandacht.

Groene oase in Bazel en oudste dierentuin in Moskou

Dierenliefhebbers met een groter budget kunnen in Europa reizen naar Bazel, Moskou of Londen. De dierentuin in Bazel, ook wel ´de groene oase´ genoemd, staat bekend om zijn enorme aquarium met meer dan 5000 dieren. De dierentuin van Moskou is de grootste en oudste dierentuin van Rusland en is ruim 21,5 hectare groot.

Harry Potter en de Steen der Wijzen

De dierentuin van Londen is tegenwoordig een populair uitstapje voor reizigers met kinderen. Het park telt om en nabij 760 verschillende diersoorten en is bekend vanwege de scene uit de film “Harry Potter en de Steen der Wijzen”, die zich afspeelt in het reptielenhuis.

10 omvangrijke dierentuinen wereldwijd

Gemiddelde hotelkamperprijzen 2014

1. Beijing            € 82
2. Berlijn            € 88
3. San Diego      € 111
4. Toronto          € 111
5. Columbus      € 120
6. Singapore      € 138
7. Bazel               € 140
8. Moskou          € 144
9. Londen           € 154
10.New York      €184

Dierentuinen in Nederland

Zoals ik al zei zijn dierentuinen ideale locaties om af te spreken als je met iemand een date hebt, een eerste date is zelfs perfect binnen de hekken van een dierentuin. Er is van alles te zien, je hebt genoeg gespreksstof en meestal valt er genoeg te lachen om andere dieren dan ons mensapen. Dichtbij kan dan ook. Nederland heeft veel dierentuinen. Ook goed idee voor de herfstvakantie, dan kun je bij je eerste date de kinderen van je zus meenemen dan is het ijs helemaal snel gebroken. Breng je date wel meteen op de hoogte dat het niet jouw kinderen zijn.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!