aapjes kijken

Eerste date in dierentuin New York?

Ben jij dol op dieren en zou je er zelfs een reisje voor over hebben om ver over de grens unieke soorten te gaan bekijken? Dan heeft Hotels.com al wat voorwerk voor jou gedaan met het oog op dierendag op 4 oktober. Met hun hulp wordt je langs de top tien van de meest aantrekkelijke en grootste dierentuinen wereldwijd geleid. Dierentuinen zijn voor singles vaak een ideale plek voor een date. New York is mogelijk iets te ver voor dit doel, en misschien ook aan de dure kant.

Dierentuin Bejing een must-see

De reistijd en reiskosten om er te komen even niet meegerekend, kun je in Bejing voor een pikkie over nachten. Wat je in de Chinese hoofdstad Beijing kunt verwachten is de grootste dierentuin van de wereld, met ruim 90 hectare. Er is een bijzondere collectie aan zeldzame bedreigde diersoorten te zien.

Reuzenpanda in Berlijn

Ook dichter bij huis is het bezoeken van één van s‘ werelds meest omvangrijke dierentuinen een aanrader. Met een gemiddelde prijs van €88 per hotelovernachting is Berlijn zeer aantrekkelijk. De dierentuin in Berlijn is sinds 1844 één van de populairste bestemmingen van Duitsland.  Het park telt tegenwoordig meer dan 15.000 verschillende diersoorten. De reuzenpanda trekt net als in Bejing ook hier de meeste aandacht.

Groene oase in Bazel en oudste dierentuin in Moskou

Dierenliefhebbers met een groter budget kunnen in Europa reizen naar Bazel, Moskou of Londen. De dierentuin in Bazel, ook wel ´de groene oase´ genoemd, staat bekend om zijn enorme aquarium met meer dan 5000 dieren. De dierentuin van Moskou is de grootste en oudste dierentuin van Rusland en is ruim 21,5 hectare groot.

Harry Potter en de Steen der Wijzen

De dierentuin van Londen is tegenwoordig een populair uitstapje voor reizigers met kinderen. Het park telt om en nabij 760 verschillende diersoorten en is bekend vanwege de scene uit de film “Harry Potter en de Steen der Wijzen”, die zich afspeelt in het reptielenhuis.

10 omvangrijke dierentuinen wereldwijd

Gemiddelde hotelkamperprijzen 2014

1. Beijing            € 82
2. Berlijn            € 88
3. San Diego      € 111
4. Toronto          € 111
5. Columbus      € 120
6. Singapore      € 138
7. Bazel               € 140
8. Moskou          € 144
9. Londen           € 154
10.New York      €184

Dierentuinen in Nederland

Zoals ik al zei zijn dierentuinen ideale locaties om af te spreken als je met iemand een date hebt, een eerste date is zelfs perfect binnen de hekken van een dierentuin. Er is van alles te zien, je hebt genoeg gespreksstof en meestal valt er genoeg te lachen om andere dieren dan ons mensapen. Dichtbij kan dan ook. Nederland heeft veel dierentuinen. Ook goed idee voor de herfstvakantie, dan kun je bij je eerste date de kinderen van je zus meenemen dan is het ijs helemaal snel gebroken. Breng je date wel meteen op de hoogte dat het niet jouw kinderen zijn.

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!