leugenaar ontmaskeren

Eerste date: dit is de grootste leugen

Heb je een eerste date in het verschiet? Dan wil je net als ieder ander natuurlijk goed voor de dag komen. En daar kan een leugentje om bestwil weleens handig zijn. Mediamerk LifeHunters stelt dat maar liefst 43% van de 5.500 ondervraagde singles sowieso liegt op een eerste date. Maar, waar liegen we dan zoal over?

Leugentje om bestwil

Raad eens: We zouden het meest liegen over onze seksuele geschiedenis. Van de ondervraagde singles liegt 24% over het aantal bedpartners. Vrouwen beweren meestal dat ze minder bedpartners hebben gehad en mannen noemen juist een hoger getal. Oeps! Met stipt op nummer twee staat met 17,6% liegen over met wie je in het verleden hebt gedatet. Iets wat je liever niet meteen vertelt.

Zenuwen

Waarom we eigenlijk liegen heeft volgens psychologe Heleen de Jonge een simpele verklaring: “We willen natuurlijk zo goed mogelijk overkomen en dat gaat soms ten koste van je eerlijkheid. Door de zenuwen gaan mensen eerder iets geks zeggen of liegen.”

Let’s be honest

LifeHunters nam de proef op de som en laat in hun nieuwe YouTube-serie ‘Let’s Be Honest’ mensen daten, terwijl ze aangesloten zijn aan een leugendetector. Enne, liegen is door de leugendetector geen optie!

Bron: Grazia

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam