gratis date scoren

Eerste date: afknappers van vrouwen

Heb je binnenkort een eerste date op het programma staan met een leuke vrouw? Dan is het wel zo handig om te weten waar dames nou totaal op afknappen. Als je deze 16 afknappers achterwege laat is de kans op een tweede date meteen een stuk groter! 

16 afknappers van vrouwen op een eerste date

1. Hij is onverzorgd
Zijn tanden zien er opgepoetst uit en ook zijn lichaamsgeur is uhm, apart. Deze jongen heeft duidelijk geen douche genomen voor hij op date ging met jou en ook geen schoon shirt aan gedaan. Bah! 

2. Hij laat jou alles betalen
Natuurlijk is het geen probleem om te betalen, totaal niet zelfs. Maar daar mag hij op zijn minst ‘dankjewel’ voor zeggen of aanbieden om ook iets te betalen.

3. Hij drinkt alleen maar baco’s en bier terwijl hij nog moet rijden
Deze jongen is onverantwoordelijk. Stel dat jij een keer in de auto zit als hij zoveel heeft gedronken? Vreselijk!

4. Hij schept op
Hij mag trots zijn op wat hij heeft bereikt, dat is alleen maar goed. En zelfvertrouwen is een mooie eigenschap. Maar wij hoeven niet precies te weten hoeveel pegels hij op zijn spaarrekening heeft staan, hoe hard hij rijdt in zijn veel te dure auto of hoeveel drank hij afgelopen weekend naar binnen heeft gegoten. Niet stoer.

5. Hij vindt dat mannen beter zijn dan vrouwen
En dat vrouwen maar huisvrouw moeten worden, terwijl mannen het geld binnen brengen. O en dat mannen natuurlijk altijd gelijk hebben. Vreselijk!
   
6. Hij verwacht na date 1 dat hij bij jou mag ‘logeren’
Als jij er zelf ook voor open staat: prima. Maar is meneer beledigd als jij andere normen en waarden hebt dan dat? Pff, wat een hork!
   
7. Hij praat alleen maar over zichzelf
Ikke, ikke, ikke – en de rest kan stikke! Een man die enkel geïnteresseerd is in zichzelf moet je ver van wegblijven. HEEL VER!

8. Hij is continu bezig met zijn telefoon
Irritant en asociaal. Kan hij het dan niet een paar uurtjes opbrengen om niet op dat ding te kijken?

9. Hij praat in straattaal
Hij kan nog zo knap zijn, maar een man die continu dingen zegt als ‘ja, man’ en ‘je weet zelf’ en over ‘doekoe en bitches’ praat, is een no go.

10. Hij kijkt de hele tijd naar andere vrouwen
Hij heeft wel oog voor jou, maar ook de andere vrouwen op jullie date-spot laten meneer niet koud. Rokkenjager alarm!

11. Hij is extreem lui
Meneer woont bij zijn ouders, doet al acht jaar over zijn studie en zijn moeder doet alles voor hem. Vreselijk!

12. Hij heeft geen manieren
Meneer praat met zijn mond vol en heeft zijn ellebogen op tafel. Zijn eten prikt hij met zijn vork van zijn bord en na het eten veegt hij zijn mond af aan zijn mouw. Iel.

13. Hij beledigt je
Jij bestelt die dikke vette hamburger van de kaart (hmm, heerlijk!) en hij zegt: ‘uhmm, weet je het zeker?’ Auw.

14. Hij is totaal geobsedeerd door één ding
Zijn auto is zijn allergrootste liefde. Daar mag jij niks slechts over zeggen. Hij vraagt nog net niet of je je schoenen uit wil doen als je met hem meerijdt.

15. Hij is kortzichtig
Jij vertelt dat je naar de kerk gaat en hij vindt dat be-la-che-lijk. Want wie doet dat nou? Ben je vegetarisch? Nou, wat raar! En je broertje is homo? Pfff, daar moet hij niks van hebben hoor. Ok, bye

16. ‘Wat jij wil’
Jij: ‘Waar zullen we wat drinken?’ Hij: ‘Maakt niet uit.’ Jij: ‘Deze film lijkt me leuk, zullen we die kijken?’ Hij: ‘Wat jij wil.’ Omg, mannen – STOP HIERMEE!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam