gratis date scoren

Eerste date: afknappers van vrouwen

Heb je binnenkort een eerste date op het programma staan met een leuke vrouw? Dan is het wel zo handig om te weten waar dames nou totaal op afknappen. Als je deze 16 afknappers achterwege laat is de kans op een tweede date meteen een stuk groter! 

16 afknappers van vrouwen op een eerste date

1. Hij is onverzorgd
Zijn tanden zien er opgepoetst uit en ook zijn lichaamsgeur is uhm, apart. Deze jongen heeft duidelijk geen douche genomen voor hij op date ging met jou en ook geen schoon shirt aan gedaan. Bah! 

2. Hij laat jou alles betalen
Natuurlijk is het geen probleem om te betalen, totaal niet zelfs. Maar daar mag hij op zijn minst ‘dankjewel’ voor zeggen of aanbieden om ook iets te betalen.

3. Hij drinkt alleen maar baco’s en bier terwijl hij nog moet rijden
Deze jongen is onverantwoordelijk. Stel dat jij een keer in de auto zit als hij zoveel heeft gedronken? Vreselijk!

4. Hij schept op
Hij mag trots zijn op wat hij heeft bereikt, dat is alleen maar goed. En zelfvertrouwen is een mooie eigenschap. Maar wij hoeven niet precies te weten hoeveel pegels hij op zijn spaarrekening heeft staan, hoe hard hij rijdt in zijn veel te dure auto of hoeveel drank hij afgelopen weekend naar binnen heeft gegoten. Niet stoer.

5. Hij vindt dat mannen beter zijn dan vrouwen
En dat vrouwen maar huisvrouw moeten worden, terwijl mannen het geld binnen brengen. O en dat mannen natuurlijk altijd gelijk hebben. Vreselijk!
   
6. Hij verwacht na date 1 dat hij bij jou mag ‘logeren’
Als jij er zelf ook voor open staat: prima. Maar is meneer beledigd als jij andere normen en waarden hebt dan dat? Pff, wat een hork!
   
7. Hij praat alleen maar over zichzelf
Ikke, ikke, ikke – en de rest kan stikke! Een man die enkel geïnteresseerd is in zichzelf moet je ver van wegblijven. HEEL VER!

8. Hij is continu bezig met zijn telefoon
Irritant en asociaal. Kan hij het dan niet een paar uurtjes opbrengen om niet op dat ding te kijken?

9. Hij praat in straattaal
Hij kan nog zo knap zijn, maar een man die continu dingen zegt als ‘ja, man’ en ‘je weet zelf’ en over ‘doekoe en bitches’ praat, is een no go.

10. Hij kijkt de hele tijd naar andere vrouwen
Hij heeft wel oog voor jou, maar ook de andere vrouwen op jullie date-spot laten meneer niet koud. Rokkenjager alarm!

11. Hij is extreem lui
Meneer woont bij zijn ouders, doet al acht jaar over zijn studie en zijn moeder doet alles voor hem. Vreselijk!

12. Hij heeft geen manieren
Meneer praat met zijn mond vol en heeft zijn ellebogen op tafel. Zijn eten prikt hij met zijn vork van zijn bord en na het eten veegt hij zijn mond af aan zijn mouw. Iel.

13. Hij beledigt je
Jij bestelt die dikke vette hamburger van de kaart (hmm, heerlijk!) en hij zegt: ‘uhmm, weet je het zeker?’ Auw.

14. Hij is totaal geobsedeerd door één ding
Zijn auto is zijn allergrootste liefde. Daar mag jij niks slechts over zeggen. Hij vraagt nog net niet of je je schoenen uit wil doen als je met hem meerijdt.

15. Hij is kortzichtig
Jij vertelt dat je naar de kerk gaat en hij vindt dat be-la-che-lijk. Want wie doet dat nou? Ben je vegetarisch? Nou, wat raar! En je broertje is homo? Pfff, daar moet hij niks van hebben hoor. Ok, bye

16. ‘Wat jij wil’
Jij: ‘Waar zullen we wat drinken?’ Hij: ‘Maakt niet uit.’ Jij: ‘Deze film lijkt me leuk, zullen we die kijken?’ Hij: ‘Wat jij wil.’ Omg, mannen – STOP HIERMEE!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.