baas mag privé mail lezen

Eerste businessclub exclusief voor singles

Nederland krijgt voor het eerst een businessclub die exclusief bedoeld is voor ondernemers die single zijn. Business with Singles (BwS) brengt ondernemers zowel op zakelijk als op privé-vlak met elkaar in contact en wil begin volgend jaar met 150 leden starten.

“Ondernemers die happy single zijn, hebben meer begrip voor elkaar. Ze ontmoeten elkaar in een andere sfeer, zonder geheime agenda. Je bent niet per se op zoek naar een relatie, maar als er een relatie uit ontstaat is dat meegenomen,” vertelt initiatiefneemster Geeta Girdhari, zelf al vijftien jaar ondernemer en negen jaar happy single.

Vooral op zakelijk gebied biedt de businessclub voordelen, want singles hebben een flexibelere agenda. “Er is meer vrijheid om af te spreken, ook ’s avonds of in het weekeinde. Als je in een creatief proces zit, kun je iemand bij wijze van spreken ’s nachts om drie uur nog SMS’en,” aldus Girdhari.

Smoelenboek

De businessclub is vooral bedoeld om samen zaken te doen, te netwerken, elkaar te adviseren en te ondersteunen. Zo kunnen leden elkaar opdrachten gunnen. Ook is het belangrijk dat ze elkaar ‘live’ ontmoeten en leren kennen. Dat gebeurt via onderlinge afspraken en tijdens events, die vier keer per jaar worden georganiseerd. Om leden daarop voor te bereiden laat Business with Singels hen via een smoelenboek kennis met elkaar maken. De regel dat een ondernemer single moet zijn, wordt strikt toegepast. “Als iemand een relatie krijgt dan wordt het lidmaatschap als het na een jaar afloopt beëindigd,” stelt Girdhari. Zelf werkt ze voor haar eigen stichting It’s Me en is ze bezig onder die naam een kledinglijn op te zetten. Ze kwam op het idee toen ze zag hoe klein het zakelijk netwerk van sommige singles is en hoezeer ze goed advies kunnen gebruiken.

Andere sfeer

Volgens Girdhari verloopt het contact tussen singles en ondernemers die getrouwd zijn of een relatie hebben vaak in een andere sfeer en op een andere manier. Bij bestaande businessclubs is privé en zakelijk gescheiden. Business with Singles heft die scheiding op en stimuleert zowel het zaken doen als de persoonlijke contacten.

Happy singles

“Onze leden zijn happy single, maar ontmoeten graag andere happy singles om elkaar zakelijk en privé verder te helpen, om kennis op te doen of om kennis te willen delen”, omschrijft ze de doelgroep. In maart 2014 worden businessclub en website officieel gelanceerd. Tot die tijd start de ledenwerving. Om de club exclusief te houden wil Girdhari starten met 150 leden en in het eerste jaar doorgroeien naar maximaal 300 leden. De eerste reacties die ze krijgt zijn zo positief dat er al wordt gedacht aan uitbreiding in andere regio’s.

Bron: De ondernemer

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.