baas mag privé mail lezen

Eerste businessclub exclusief voor singles

Nederland krijgt voor het eerst een businessclub die exclusief bedoeld is voor ondernemers die single zijn. Business with Singles (BwS) brengt ondernemers zowel op zakelijk als op privé-vlak met elkaar in contact en wil begin volgend jaar met 150 leden starten.

“Ondernemers die happy single zijn, hebben meer begrip voor elkaar. Ze ontmoeten elkaar in een andere sfeer, zonder geheime agenda. Je bent niet per se op zoek naar een relatie, maar als er een relatie uit ontstaat is dat meegenomen,” vertelt initiatiefneemster Geeta Girdhari, zelf al vijftien jaar ondernemer en negen jaar happy single.

Vooral op zakelijk gebied biedt de businessclub voordelen, want singles hebben een flexibelere agenda. “Er is meer vrijheid om af te spreken, ook ’s avonds of in het weekeinde. Als je in een creatief proces zit, kun je iemand bij wijze van spreken ’s nachts om drie uur nog SMS’en,” aldus Girdhari.

Smoelenboek

De businessclub is vooral bedoeld om samen zaken te doen, te netwerken, elkaar te adviseren en te ondersteunen. Zo kunnen leden elkaar opdrachten gunnen. Ook is het belangrijk dat ze elkaar ‘live’ ontmoeten en leren kennen. Dat gebeurt via onderlinge afspraken en tijdens events, die vier keer per jaar worden georganiseerd. Om leden daarop voor te bereiden laat Business with Singels hen via een smoelenboek kennis met elkaar maken. De regel dat een ondernemer single moet zijn, wordt strikt toegepast. “Als iemand een relatie krijgt dan wordt het lidmaatschap als het na een jaar afloopt beëindigd,” stelt Girdhari. Zelf werkt ze voor haar eigen stichting It’s Me en is ze bezig onder die naam een kledinglijn op te zetten. Ze kwam op het idee toen ze zag hoe klein het zakelijk netwerk van sommige singles is en hoezeer ze goed advies kunnen gebruiken.

Andere sfeer

Volgens Girdhari verloopt het contact tussen singles en ondernemers die getrouwd zijn of een relatie hebben vaak in een andere sfeer en op een andere manier. Bij bestaande businessclubs is privé en zakelijk gescheiden. Business with Singles heft die scheiding op en stimuleert zowel het zaken doen als de persoonlijke contacten.

Happy singles

“Onze leden zijn happy single, maar ontmoeten graag andere happy singles om elkaar zakelijk en privé verder te helpen, om kennis op te doen of om kennis te willen delen”, omschrijft ze de doelgroep. In maart 2014 worden businessclub en website officieel gelanceerd. Tot die tijd start de ledenwerving. Om de club exclusief te houden wil Girdhari starten met 150 leden en in het eerste jaar doorgroeien naar maximaal 300 leden. De eerste reacties die ze krijgt zijn zo positief dat er al wordt gedacht aan uitbreiding in andere regio’s.

Bron: De ondernemer

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.