flirtsignalen vrouwen

Eerste afspraakje met een vrouw: dit betekenen de signalen

Vrouwen gedragen zich doorgaans wat complexer dan mannen. Waar mannen wat directer zijn, zijn vrouwen wat subtieler. Heb je binnenkort een eerste date? Dan is het handig om haar signalen te herkennen.

Houding & gedrag

Vrouwen zeggen niet altijd wat ze willen, maar hun lichaamstaal vertelt je een heleboel tijdens die eerste date. Een flirtende vrouw zal tijdens jullie gesprek naar je toe leunen, en regelmatig oogcontact maken. Ze lacht vaak, ook al heb je helemaal geen bijzonder grappige opmerking gemaakt. Ze bijt af en toe op haar lip, en haar gezicht staat vol expressie.

Vlinders

Een vrouw die vlinders in haar buik heeft zal vaker met haar handen friemelen, bijvoorbeeld door met haar ketting te spelen of geregeld aan haar oorbel te zitten. Dit komt voor uit een opgewonden, zenuwachtig gevoel. Haar hartslag ligt hoger dan normaal en die spanning moet een uitlaatklep hebben. Ze zal dan ook zeker met haar haren spelen. Als je een of meer van deze signalen spot bij jouw date dan mag je je zelfverzekerd voelen over jouw kansen!

Zinnen

Als een vrouw haar zinnen heeft gezet op een man dan zendt flirterige signalen uit maar dan wat extra aangezet. Ze maakt langer oogcontact met je, neemt een wat prikkelendere houding aan waarbij heupen en borsten worden geaccentueerd. Wanneer haar ademhaling versnelt dan is dit echt een teken dat ze naar je verlangt. Als je haar acties ‘kopieert’, dus het oogcontact verhogen, haar wat vaker aanraken dan merk je vanzelf of ze hier positief op reageert. If so… dan kan je het nog wat intenser maken.

Desinteresse

Als de dame in kwestie geen interesse in je heeft dan zijn de signalen tegenovergesteld. Als ze wegkijkt terwijl je tegen haar praat dan is ze waarschijnlijk niet geïnteresseerd. Dat is ook zo wanneer ze verder van je weg leunt en haar armen kruist. Hiermee geeft ze aan dat ze zich zowel lichamelijk als geestelijk van je aan het afsluiten is. Het heeft dan nog weinig zin om te blijven proberen haar te versieren.

Twijfelachtig

Vrouwen die niet zeker zijn van jouw bedoelingen of gevoelens geven duidelijke signalen af dat ze het niet weten wat ze met je aan moeten. Dat doet hun lichaam ook. Dit blijkt uit een combinatie van flirtsignalen en signalen van desinteresse. Zo kan ze je intens en geboeid aanstaren met veel oogcontact en ze zich het andere moment opeens van je afwenden. Als je afwisselend gemixte signalen ontvangt dan moet je niks forceren. Blijf rustig, vriendelijk maar gedraag je niet overdreven flirterig.

Als een vrouw zegt dat ze niet geïnteresseerd is, maar wel flirterige signalen geeft, weet dan wel dat lichaamstaal belangrijker is dan woorden.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam