Eerste aflevering: Doris, een alleenstaande moeder

We worden al weken warm gemaakt voor een nieuwe serie, genaamd Doris. Voorfilmpjes laten een alleenstaande moeder zien met twee puberkinderen. Voor velen zullen deze korte beelden al heel herkenbaar geweest zijn. Voor mij wel in ieder geval.

Eerste aflevering Doris

Dus vanavond de eerste aflevering van Doris, gespeeld door actrice Tjitske Reidinga, voornamelijk bekend als ijskoningin Claire van Gooische vrouwe. Tjitkse moet zichzelf waarmaken als kleurrijke en enthousiaste Doris in de gelijknamige serie van Net5.

Mengelmoes van vrouwen om ons heen

De rol van Doris werd door schrijfster Roos Ouwehand speciaal voor Tjitske geschreven. “Roos kent mij heel goed. Ze weet precies wat ik leuk vind. Van Doris heeft ze een mengelmoes van mij, haarzelf en de vrouwen om ons heen gemaakt”, vertelt ze.

“Het was al leuk om een keer niet zo’n nette dame te spelen.”

Geen glamour

Of het publiek haar nieuwe rol als enthousiaste Doris gaat accepteren vindt ze spannend. “Misschien pikt het publiek deze rol wel niet van mij. Ik heb geen idee. Voor een bepaalde groep zal ik altijd Claire van Kampen blijven. Maar dit is zo anders, het is helemaal geen glamour-achtige serie. Ik kan me niet voorstellen dat mensen lang moeten wennen.”

Doris, Net5, vanaf 23 september om 21.30 uur.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Beste dildo met zuignap
By Redactie ·
12 december 2022

Voor jou getest: de beste dildo’s met zuignap

Beste vibrerende slipjes
By Redactie ·
5 december 2022

Voor jou getest: de beste vibrerende slipjes

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje