Chinese toeristen

Eerst Napels zien en dan sterven

Waar zou jij allemaal naar toe gaan in Europa wanneer je en dag of tien de tijd had? Beste lastig te kiezen toch. Nou de Chinezen lijken dat geen moeite mee te hebben. Zij zien in 10 dagen zo’n 6 verschillende landen. Waar ze zeker langs komen is Londen, Parijs en Florence. Eerst Napels zien en dan sterven, dat lijkt het achterliggende gevoel.

Eerst Napels zien en dan sterven

Wat als jij uit China kwam, dan zou je mogelijk ook naar de andere kant van de wereld vliegen om in no time de hoogte punten van een werelddeel te zien. Dan moeten die bezienswaardigheden toch echt de moeite meer dan waard zijn. Of het echt als een vakantie voelt, is maar helemaal de vraag. Ik vind het altijd meer weghebben van een bucket list die afgehandeld moet worden. Naar Europa geweest, 6 toplocaties bekeken, zo die kan op de lijst afgevinkt worden. Soort van eerst Napels zien en dan sterven. Eerst Europa zien ….. en dan de andere continenten.

Eeuwenlange geschiedenis in één uur

Wanneer we weten wat de Chinezen willen zien, dan moeten wij Europeanen dat toch zeker ook eens bezocht hebben. Laten we beginnen in Londen en die zelfde toer op papier een keer mee beleven. Vanaf Londense luchthaven Heathrow gaan ze naar Londen, Parijs en Florence. In Zwitserland gaan ze even ervaren wat sneeuw is. Door naar Parijs, waar de Eifeltoren letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt is. Allemaal een selfie maken met dit kolossaal monument. Niet te lang blijven staan, want anders zijnze te laat bij de bus. In Nederland gaan ze naar de molens, tulpenvelden, grachten, Volendam en Giethoorn. In Parijs naar Versailles waar ze in één uur de eeuwenlange geschiedenis tot zich moeten nemen. De laatste dag gaan ze naar Rome, waar zomaar 3 uur uitgetrokken is voor het Vaticaan.

Tempo zal vooral bijblijven

Of ze dan ook nog lekker genieten van alle plaatselijke gerechten van de verschillende landen? Hierop is het antwoord nee. De reis is relatief goedkoop, maar daar zit het eten niet inbegrepen. Dat wordt dus genuttigd in de budgethotels waarin ze ook verblijven. De vele selfies die gemaakt worden maakt dat ze thuis nog lang kunnen nagenieten van alles wat ze hebben gezien. Het is vooral het tempo wat ze zich later vooral zullen herinneren waarmee ze alles moesten bekijken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.