Eerlijke single man is uit de gratie, vrouw loopt warm voor bajesklant

Eerlijke single man is uit de gratie

vrouw loopt warm voor bajesklant

Stel je bent een man. Een single man. Zo eentje die echt op zoek is naar een leuke, lieve vrouw. Voor een heuse serieuze relatie. Dan heb je het zwaar vandaag de dag. Want val maar eens op tussen al die duizenden knappe, vlotte, spontane en goedopgeleide concurrenten die net als jij alle datingsites afstruinen. Hoe je dan wel aan die lieve, leuke vrouw komt? Zorg dat je als de wiedeweerga in de bajes belandt. Succes verzekerd. 

 

Bajes als date hotspot
Het lijkt een ware rage; daten met gedetineerden. Volgens Bonjo, belangenvereniging van het gespuis, bestaat er grote belangstelling om te daten met een bajesklant. Daarom zijn ze een heus contactbureau begonnen. Zakken vol post worden er bezorgd voor iedere crimineel die zijn leven dreigt te beteren en niet als eenzaam man terug wil keren in de maatschappij. Zelfs als blijkt dat ze voorlopig nog niet op vrije voeten komen, blijft de aandacht onverminderd groot. Daarmee lijkt de gevangenis plots de ideale locatie om eens op je gemak een nieuwe liefde uit te zoeken. Mannen, vergeet Lexa en Relatieplanet, zorg gewoon dat je in de bajes komt. De vrouwen liggen aan je voeten.

De 3 W’s
Iedereen die fouten maakt verdient een tweede, derde of vierde kans, aldus de belangenvereniging. Dit geldt ook voor diegenen die hun ex gestalkt, verminkt, verkracht of vermoord hebben. We leven tenslotte in Nederland. Nu blijkt dat ex-gedetineerden minder snel terug vallen in oude, foute patronen als ze na vrijlating in het bezit zijn van de drie W’s: Werk, Woning en een Wijf. Het is opeens volkomen logisch waarom de bajes het daten toejuicht. De dames worden door het gevangeniswezen met open armen ontvangen opdat ze de heren straks eenvoudig op het rechte pad kunnen houden. Resocialisatie in optima forma. Natuurlijk voelt niemand zich verantwoordelijk voor de risico’s die deze vrouwen lopen. Ze doen dit tenslotte, ja echt waar, allemaal uit vrije wil. Zonder gevarengeld maar wel in de hoop op de jackpot: ware liefde.

Boef zoekt vrouw
Ook televisieland doet een duit in het zakje. Je zult zien, straks wordt het succes van Boer zoekt Vrouw geëvenaard door het nieuwe tv-programma van Xander de Buisonjé: “Zij gelooft in Mij”. In de volksmond ook wel “Boef zoekt vrouw” genoemd. Uiteraard met ex-gedetineerden. Want los van het feit dat het wat onpraktisch is om bajesklanten voor de camera te laten verschijnen met hun lokroep vanachter de tralies, het filmen op locatie zal ook weinig romantische gevoelens oproepen bij de kijker thuis. Vandaar dat de heren pas door Xander worden opgehaald zodra de deur van de gevangenis achter hen dichtslaat. Eén ding scheelt; in het programma van Xander krijgen we enkel oplichters, dieven en overvallers voorgeschoteld. Verkrachters en moordenaars zijn net iets te risicovol bevonden dus zijn zij uitgesloten van deelname. Jammer, dat had pas echt spannende tv opgeleverd.
 
Lief of stout
De hamvraag is natuurlijk welke single vrouwen, in het bezit van hun volledige vrijheid en verstand, nu zo happig zijn op een bajesklant of ex-gedetineerde? Met datingsites die overbevolkt worden door leuke, aantrekkelijke, slimme, grappige mannen, zonder ellenlang strafblad, zou het voor deze vrouwen toch een koud kunstje moeten zijn om een leuk exemplaar aan de haak te slaan? Waarom al die moeite doen voor iemand die nu niet bepaald als betrouwbaar of stabiel te boek staat? Sterker nog, sommige zijn ronduit angstaanjagend en gevaarlijk. Ongetwijfeld vragen al die betrouwbare single mannen zich nu hetzelfde af. Wat zien ze in die losers wat ze niet in mij zien?

Foute aantrekkingskracht
Spanning en sensatie heren. Foute mannen oefenen op vele vrouwen namelijk een onverwoestbare aantrekkingskracht uit. De aardige single man moet zich vandaag de dag eens te meer realiseren dat er toch een fors aantal vrouwen zijn die niet warm lopen voor “lief en betrouwbaar” maar wel voor “stout en spannend”. Ze vinden het leuk om te daten met iemand die scherpe kantjes heeft. Ze zien het als een pure uitdaging om die ruwe bolster een beetje te temmen. Dat ze daarmee vaker gekwetst, bedrogen of soms zelfs een nieuw slachtoffer worden nemen ze voor lief.

Moeder Theresa
Niet alleen vrouwen die als een blok vallen voor het ‘foute type’ voelen zich aangetrokken tot de bajesklant. Vergeet Moeder Theresa niet. Deze dames, met een overdosis aan zorgdrift, voelen zich ook erg comfortabel bij dergelijke kerels. Ze vinden het heerlijk als er iemand is om voor te zorgen en waarover ze ouderwets kunnen moederen. And last but not least, iemand die van hen afhankelijk is. Volgens een psychologe vinden deze vrouwen het erg prettig als ze een sterke positie kunnen bekleden binnen de relatie. Het geeft haar een gevoel van macht. En de pas op vrije voeten gestelde man? Die heeft haar simpelweg nodig om opnieuw te kunnen functioneren in de maatschappij.

Tipje van de sluier
Laatste tipje dan. Voor al die single mannen die geen zin hebben om een tijdje in de bak te gaan zitten om daar snel en spoedig de ware te ontmoeten. Neem je datingprofiel nog eens onder de loep, presenteer jezelf eens een beetje spannender zonder te liegen. En mocht je reageren op het profiel van een leuke dame, begin dan eens met “this is the first  day of the rest of your life” in plaats van: Hoi, mijn naam is..

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?