onzeker lichaamsbeeld

Een vijfde singles heeft last van ongewenste intimiteiten tijdens het daten

Voor bijna 20 procent van de singles leidt een eerste date wel eens tot ongewenste intimiteiten. De handelingen variëren van herhaaldelijk verbale insinuaties tot en met het doordrukken van seks. Opmerkelijk genoeg zijn het niet alleen vrouwen die hiermee te kampen hebben. Ook mannen geven aan last te hebben van ongewenste handtastelijkheden. Dit blijkt cijfers van online magazine Singlessite.nl welke onlangs een enquête hield met als thema singles en seks.

Brutale handtastelijkheden

Hoewel het in 14 procent van de gevallen nog altijd om vrouwen gaat die te maken krijgen met grijpgrage handjes, blijken mannen na een eerste date ook niet meer gevrijwaard van ongewenste intimiteiten. Zo’n 5 procent van hen zegt hier namelijk net zo goed ervaring mee te hebben. Zij klagen veelal over ongevraagde tongzoenen, billen knijpen en brutale handtastelijkheden in de erogene zone.

Ongewenste seks

In het kader van ongewenste intimiteiten tijdens een eerste afspraakje maken mannen het overigens bonter dan de vrouwen. De heren maken zich niet alleen schuldig aan het ongevraagd betasten van billen, borsten of erogene zones, zij pogen ook nogal eens om de seks er ‘door te drukken’. Beide seksen hebben overigens het minst last van verbale ongewenste intimiteiten.

Aan het onderzoek deden 402 singles mee, waarvan 49% mannen en 51 procent vrouwen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.