singles ontmoeten

Eénmalige NMLK POP-UP Borrel op 3 juli

NMLK is al 10 jaar de grootste uitgaans community van Nederland. Iedere week worden er door NMLK leden meer dan 100 kleinschalige activiteiten georganiseerd waar honderden Nieuwe Mensen elkaar ontmoeten. Er is dus altijd wel iets te doen bij jou in de buurt. Zoals nu de eerste POP-UP Borrel in Nederland in een duinpannetje. Doe ook mee en schrijf je gratis in!

Eens en nooit meer!

Voor de groep leden van 25-45 jaar vindt er donderdag 3 juli een zogenaamde POP-UP Borrel plaats. Die net zo snel zal komen als hij weer zal verdwijnen, net als een vlinder.

Dit is een éénmalige intieme borrel op een unieke (buiten)locatie. Ben je er niet geweest, dan is dat jammer voor je want een NMLK POP-UP Borrel op dezelfde locatie komt nooit meer terug. Dit is dus een once in a lifetime experience!
De temperatuur tijdens onze eerste NMLK POP-UP BORREL is zomers, dus voel je vrij om je zomers te kleden. Wij zorgen voor de unieke locatie, de muziek en de ontvangst. Jullie zorgen voor de drankjes en hapjes. En samen beleven we een uniek éénmalig NMLK event. Doe je met ons mee?

NMLK POP-UP Borrel is:

– een intieme borrel op een unieke (buiten)locatie
– éénmalig  en pop-upt om daarna nooit meer terug te komen
– op een plaats waar je gegarandeerd nog nooit eerder hebt geborreld
– geheim  en alleen toegankelijk voor NMLK leden
– gratis voor iedereen die wil delen
– voor NMLK’ers die graag samen plezier maken
– voor iedereen die de dag plukt!

Datum: donderdag 03 juli 2014

Plaats: Bloemendaal/Zandvoort – Noord-Holland

Kosten: € 0,00

Deelnemers: Minimaal 20 en maximaal 50

Leeftijd: 25-45 jaar

Bereikbaarheid:
Deze POP-UP Borrel is op een unieke locatie (met zicht op water) en toch goed bereikbaar. Met de bus (heen en terug) en auto tot op 100 meter van onze POP-UP. Natuurlijk is samen reizen naar de POP-UP Borrel nog leuker. Plaats een reactie na aanmelden en het samen reizen is zo gefixt.

Na aanmelden zie alleen jij de exacte locatie van de NMLK POP-UP Borrel.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.