Eenderde van de vrouwen flirt digitaal

Maar liefst 33 procent van de Nederlandse vrouwen flirt wel eens digitaal, waarvan ruim 7 procent dat zelfs dagelijks doet.

Het gaat zelfs af en toe een stapje verder, 16 procent van de ondervraagden is weleens op een seksueel getinte manier door een contact op een van hun sociale netwerken benaderd en 14 procent zegt een sexy rendez-vous te hebben gehad via social media.

Zo blijkt uit onderzoek van Twiet Magazine – de eerste Twitterglossy van Nederland – onder 1.0003 Nederlanders (waarvan 95 procent vrouw) over social media-gedrag.

Mee naar bed

Op de vraag of de smartphone ’s avonds mee het bed in gaat, antwoordt 69 procent positief. 14 procent laat hem met opzet in de woonkamer liggen en 6 procent neemt hem wel mee de slaapkamer in, maar zet het toestel uit.

Vlak voor het slapen checkt 28 procent van de ondervraagden nog even snel haar Facebook- en/of Twitteraccount, 39 procent doet dit juist nooit.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?