gelukkig zijn

Een zus verhoogt je geluksgevoel

Heb jij een zus, of zelfs meerdere zussen? Mazzel! Het blijkt namelijk dat mensen met een zus veel gelukkiger zijn, dus vergeet haar vooral geen dikke knuffel te geven. 

Met een zus kan je dag sowieso al niet meer stuk. Zij is altijd eerlijk, begripvol en maakt het leven toch een stukje leuker. Al haalt ze af en toe nog kattenkwaad uit, een leven zonder haar aan je zij is ondenkbaar.

Op deze manier maakt een zus je een gelukkiger persoon

Of ze nu jonger of ouder is, we kunnen bijna niet meer zonder haar. Maar wist je dat het nu ook bewezen is dat mensen met een zus ook gelukkiger zijn?

Het is bewezen

Uit onderzoek onder 571 mensen blijkt dat degenen met een zus minder mentale problemen hebben en optimistischer zijn. Dit komt voornamelijk doordat je opener kunt praten over je gevoelens en emoties. Dit helpt enorm voor de communicatie en maakt je een opener persoon.

Je wordt een beter persoon

Ook bij tegenslag kun je altijd op je zus rekenen, wat de band nog sterker en onbreekbaar maakt. Met haar aan je zij hoef je nooit alleen te zijn. Blijf dus vooral alles met haar delen, want zij maakt jou een beter persoon.

Deel je geluk met de ander

Heb je een broer? Dan heeft dit helaas geen invloed op je geluk. Maar gelukkig hebben jij en je zus de positiviteit voor een hele familie, dus deel die goede energie vooral met anderen. Wie weet, misschien kun je dan nóg gelukkiger worden dan je al bent.

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!