orgasme

Een vrouw tot een orgasme brengen: “doe de wijzerplaat”

Een vrouw tot een orgasme brengen is niet voor iedereen een makkie. En als je niet wilt laten blijken dat je (nog) niet zoveel weet van het vrouwelijk orgasme dan zijn seks tips dé oplossing.

Spannende seks

Vijftien jaar geleden blies Ilse Nackaerts Vlaamse slaapkamers nieuw leven in met haar boek ‘Spannende seks. Van Aardbei tot Zweepje‘. Vandaag kunnen leergierige koppels deel twee in huis halen. Een uitgebreide lijst met meer dan 700 supersexy lemma’s die je seksleven een flinke boost geven. Nina.be deelt deze tips met ons, dus ook met jou ;-).

Cunnilingus, oftewel ‘SOS clitoris’

“Cunnilingus is een ander woord voor het oraal stimuleren van de vrouwelijke geslachtsdelen,” legt Ilse Nackaerts uit. “Beeld je haar clitoris in als een wijzerplaat. Studies hebben uitgewezen dat de meeste vrouwen het liefst hebben dat ze tussen twee en drie uur gestreeld en gelikt worden. Ook het gebied tussen negen en tien uur valt bij veel dames bijzonder goed in de smaak.”

Clitoris

“Bijt nooit in haar clitoris. Zachtjes knabbelen op haar schaamlippen kan wel heel sensueel zijn. Bedek de clitoris met je mond, zuig er heel zachtjes aan, niet hard! Masseer tegelijkertijd heel zachtjes de clitoris met je tong. Steek ondertussen een vinger of vibrator in haar vagina en duw die zachtjes naar beneden. Vooral onervaren partners prikkelen de clitoris vaak te ruw. De kittelaar raakt dan geïrriteerd en in plaats van voor opwinding te zorgen remt de irritatie het vrijen af.”

Stimulans

“Sommige vrouwen verdragen het niet goed wanneer hun clitoris rechtstreeks gestimuleerd wordt. Als dat het geval is, probeer dan eens het volgende: ga in de missionarispositie liggen. Open haar grote schaamlippen, penetreer haar langzaam of juist snel, maar zorg ervoor dat je met je buik of je schaambeen haar clitoris lichtjes raakt.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.