lingerie winkel

Een uitje tussen bh’s en slips

Mannen zijn over het algemeen stoere wezens, die met mannen onder elkaar er niet voor terugdeinzen af en toe taal te gebruiken die ze in het bijzijn van hun vriendin of vrouw, niet snel zullen herhalen. Wil je het wel eens meemaken om jouw partner met zijn mond vol tanden te zien staan, dan moet je eens een uitje plannen naar een lingeriewinkel. Soms is het toch leuk om iets nieuws te kopen.

Een uitje tussen bh’s en slips

In lingerie winkels blijken mannen het vaak niet te breed te hebben. Ze hebben niet de neiging stoer gedrag te vertonen, ze lijken zich hier eerder kleiner te voelen. Neem voor de grap je partner hier eens mee naar toe, zonder hem te waarschuwen. Wanneer je later weer buiten staat of ergens lekker aan een wijntje zit na te kletsen, moet je maar eens vragen hoe het hem vergaan was tussen de bh’s en de slips en de half naakte vrouwen.

De oplossingen voor gênante momenten

Mark was een bezoeker die ook met zijn vriendin in zo’n zaak terecht was gekomen. Hij voelde zich ongemakkelijk en vroeg zich af of hij wel in alle richtingen kon kijken en of het wel oké was om de paskamer van je partner in te gaan? Tijdens dit gênant bezoekje aan Victoria Secret’s besloot hij op Twitter tips te geven hoe je daar moet overleven.

1. Plafond

Terwijl je staat te wachten op je shoppende vriendin, kun je maar in 1 richting kijken: naar het plafond.

2. Vieze oude man

Als je boven de 50 bent en je hebt je niet geschoren, blijf dan vooral naast je vrouw. Beter een geduldige echtgenoot lijken dan een vieze ouwe man.

3. Raak niets aan

Wanneer je een kledingstuk op de grond ziet slingeren en je weet niet wat het is: pak het niet op, raak niets aan, want daar komen nare dingen van.

4. Paskamers?

Ook al denk je dat het nog zo grappig is, je moet nooit slipjes van de hanger trekken. Vraag netjes  aan de winkelbediende waar de paskamers zijn.

5. Geef eerlijke mening

Zeg haar eerlijk wat je van een bepaalde creatie vindt. “Ook al staat het Sylvia geweldig, vind ik toch dat het jou iets minder flatteus staat,” eerlijk maar gematigd mag ook.

6. Scoor andere mannen

Als je een andere man tegenkomt in de winkel, ben dan vooral vriendelijk. Hij zit in dezelfde gênante situatie als jij. Je voelt je ineens niet meer zo alleen, je hebt ineens gelijkgestemden om je heen.

7. Negeer roze

Je gaan je proberen iets roze en iets vrouwelijks cadeau te geven. Wat denk je van een roze paraplu. Neem het niet aan.Ook al regent het pijpenstelen, weersta de vriendelijke geste van de verkoopster. Water is maar water, maar zo’n roze paraplu blijft echt roze en daar wil je als man later niet mee gezien worden. Lijkt mij dan.

8. Doe geen suggesties

Hoe jullie bezoekje aan de lingeriewinkel ook verloopt, doe je vrouw geen enkele suggesties. De lingeriewinkel is geen plek waar je een mening moet hebben. Daar word je altijd op afgestraft, niet doen dus.

9. Mijd interessante artikelen

Ook al vind je een bepaald artikel nog zo interessant: ga het niet lopen bekijken. Het vieze oude man stempel ligt hier op de loer.

10. Koop gereedschap, en wel onmiddellijk

Zodra je de winkel weer verlaat, loop je met je vriendin naar de eerste de beste bouwmarkt en koop je meteen een klop-boor-machine. Je zult er versteld van staan hoe jij  je gedeukte mannelijkheid weer opkrikt. Je voelt je weer, bijna, die stoere vent voordat jullie samen uit shoppen gingen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.