romantisch

Een super romantische zomer voor deze sterrenbeelden!

Het normale leven komt weer een beetje op gang en daarom gaan we ondanks alles het beste maken van de zomer van 2020. Het universum helpt ons een handje: voor de volgende 4 sterrenbeelden wordt deze zomer namelijk heel romantisch.

Kreeften, Maagden, Vissen en Boogschutters: bereid jullie voor op een extreem romantische en hete zomer. Elk seizoen brengt een bepaalde sfeer met zich mee. De zomer staat symbool voor je kindertijd en daarom is het de tijd om je inner child weer een beetje los te laten.

In de astrologie heeft dit seizoen alles te maken met interpersoonlijke relaties, geliefden en verliefdheden. Enne, voor de volgende sterrenbeelden ziet de zomer er éxtra rooskleurig uit.

Kreeft: Girl, you are feeling yourself (en anderen voelen jou ook)

Het is jouw beurt om je over te geven aan je passies, Kreeft. Trek vooral je meest sexy jurk aan en vier dat de zon terug is! Venus – de godin van liefde, plezier en relaties – zal jouw teken betreden in het begin van de zomer. En daar kan je niets anders dan vrolijk van worden.

Nog iets: begin augustus zal een volle maan je seksleven opspicen én krijgen je intieme relaties een boost. Laat het allemaal maar gebeuren…

Maagd: Je hebt een geheime crush op iemand en het is verfrissend

Maagd, je mag af en toe best eens lol maken. Sterker nog, je moet. Je kunt er daarnaast niks aan doen dat je tegenwoordig romantiek aantrekt van alle kanten. Of het nu die nieuwe collega is of iemand die bij toeval in je leven is gekomen, je liefdeschakra’s zijn deze zomer open for business.

Dit komt vooral door de Mercurius retrograde die onder andere je vriendschappen in een nieuw daglicht zet.

De kans is groot dat tijdens deze periode iemand uit je verleden weer terug in je leven komt. Het is aan jou om te beslissen of hij/zij je tijd waard is of niet.

Vissen: Je straalt én flirt minstens net zoveel als altijd

Het voelt goed om in het middelpunt van de belangstelling te staan, hè Vissen? Je leeft meestal op in de zomer, vooral tijdens het Kreeft seizoen. De magische eb en vloed van je zusterteken Kreeft doet passie en romantiek ontbranden. En daar hou jij wel van.

Begin augustus zal ook Venus gezellig meedoen, dus bereid je voor op een hoop geflirt. Houd er rekening mee dat je wellicht meer dan één interessante love interest om je heen hebt. En kies je potentiële partner verstandig.

Boogschutter: Je omarmt je passies

De lijn tussen romantiek en een toxic relatie is soms flinterdun, Boogschutter. Als het op de liefde aankomt komen de sterren deze zomer voor jou zéker op één lijn, maar er zijn nog een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Let allereerst op hoe je huidige fling of relatie je laat voelen. En maak je daarnaast geen zorgen over het feit dat geschiedenis zich misschien zal herhalen. Je herkent de negatieve patronen uit je verleden meteen, dus het is aan jou om je ogen open te houden.

Op een bepaald moment deze zomer – wanneer Venus Kreeft binnenkomt – is er op erotisch vlak geen weg meer terug. Dat je je verliefd voelt is een understatement.

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.