Het normale leven komt weer een beetje op gang en daarom gaan we ondanks alles het beste maken van de zomer van 2020. Het universum helpt ons een handje: voor de volgende 4 sterrenbeelden wordt deze zomer namelijk heel romantisch.

Kreeften, Maagden, Vissen en Boogschutters: bereid jullie voor op een extreem romantische en hete zomer. Elk seizoen brengt een bepaalde sfeer met zich mee. De zomer staat symbool voor je kindertijd en daarom is het de tijd om je inner child weer een beetje los te laten.

In de astrologie heeft dit seizoen alles te maken met interpersoonlijke relaties, geliefden en verliefdheden. Enne, voor de volgende sterrenbeelden ziet de zomer er éxtra rooskleurig uit.

Kreeft: Girl, you are feeling yourself (en anderen voelen jou ook)

Het is jouw beurt om je over te geven aan je passies, Kreeft. Trek vooral je meest sexy jurk aan en vier dat de zon terug is! Venus – de godin van liefde, plezier en relaties – zal jouw teken betreden in het begin van de zomer. En daar kan je niets anders dan vrolijk van worden.

Nog iets: begin augustus zal een volle maan je seksleven opspicen én krijgen je intieme relaties een boost. Laat het allemaal maar gebeuren…

Maagd: Je hebt een geheime crush op iemand en het is verfrissend

Maagd, je mag af en toe best eens lol maken. Sterker nog, je moet. Je kunt er daarnaast niks aan doen dat je tegenwoordig romantiek aantrekt van alle kanten. Of het nu die nieuwe collega is of iemand die bij toeval in je leven is gekomen, je liefdeschakra’s zijn deze zomer open for business.

Dit komt vooral door de Mercurius retrograde die onder andere je vriendschappen in een nieuw daglicht zet.

De kans is groot dat tijdens deze periode iemand uit je verleden weer terug in je leven komt. Het is aan jou om te beslissen of hij/zij je tijd waard is of niet.

Vissen: Je straalt én flirt minstens net zoveel als altijd

Het voelt goed om in het middelpunt van de belangstelling te staan, hè Vissen? Je leeft meestal op in de zomer, vooral tijdens het Kreeft seizoen. De magische eb en vloed van je zusterteken Kreeft doet passie en romantiek ontbranden. En daar hou jij wel van.

Begin augustus zal ook Venus gezellig meedoen, dus bereid je voor op een hoop geflirt. Houd er rekening mee dat je wellicht meer dan één interessante love interest om je heen hebt. En kies je potentiële partner verstandig.

Boogschutter: Je omarmt je passies

De lijn tussen romantiek en een toxic relatie is soms flinterdun, Boogschutter. Als het op de liefde aankomt komen de sterren deze zomer voor jou zéker op één lijn, maar er zijn nog een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Let allereerst op hoe je huidige fling of relatie je laat voelen. En maak je daarnaast geen zorgen over het feit dat geschiedenis zich misschien zal herhalen. Je herkent de negatieve patronen uit je verleden meteen, dus het is aan jou om je ogen open te houden.

Op een bepaald moment deze zomer – wanneer Venus Kreeft binnenkomt – is er op erotisch vlak geen weg meer terug. Dat je je verliefd voelt is een understatement.

Bron: Beautify