Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
sudoku
14 februari 2018

Een sudoku of een orgasme, wat kies jij?

Het lijkt dat Belgische vrouwen minder preuts zijn over seks en klaarkomen. Waarom dat zo is, dat is mij niet bekend. Maar het is geen slechte eigenschap. Dat veel Nederlandse vrouwen nog steeds denken dat seks draait om het orgasme van de man, dat is pas jammer. Een orgasme is goed voor je gezondheid en je geheugen. Net als een sudoku. Wat heeft jouw voorkeur?

Verkwikkende energie

De Belgische auteur Ann Cuyvers heeft een boek geschreven met de titel 12 orgasmes. Zij beweert dat vrouwen op twaalf plaatsen in hun lichaam orgasmes kunnen bereiken. Wetenschappelijk vastgesteld. Zij vindt het vooral jammer dat er door vrouwen te weinig gebruik gemaakt wordt van die verkwikkende energie.

Geschenk van je vrouwelijkheid

“Er is zoveel onwetendheid over de vagina en vooral wat voor moois er achter schuilt”, zegt Ann. Zij wil met dit boek alle deurtjes openen. Een orgasme is volgens haar een geschenk van je vrouwelijkheid en zij gunt iedere vrouw het genot. Zij heeft in de loop der jaren ontdekt dat er nog steeds een taboe is op zelfliefde. Zie haar boek als een verkenningstocht.

Technieken om orgasme te bereiken

A-spot, g-spot, u-spotorgasme en negen andere, het zijn niet alleen verschillende plekken maar ook verschillende technieken.  In haar boek worden alle toegelicht en wetenschappelijk onderbouwd. Het clitoraal orgasme is de bekendste, populairste en meest bereikbare manier om klaar te komen. Er bestaan ook tepel- en keelorgasmes, waarvan de laatste het meest bijzonder is. In de keel zit een erogene zone. Niet omdat het moet maar omdat het kan, wordt deze techniek besproken.

Een sudoku of een orgasme, wat kies jij?

Wat Ann voor nieuws heeft ontdekt tijdens het schrijven van dit boek is de vele voordelen van klaarkomen. Het levert genot, dat is allereerst zo. Het is de ontlading van seksuele energie, die zo’n 5 tot 30 seconden duurt. Maar het levert meer op dat die glimlach. Het heeft voordelen voor je mentale en fysieke gezondheid. Het maakt gelukkiger en relaxter. Orgasmes houden je jong, gezond en fit. Je huid ziet er stralend uit. Klaarkomen gaat daarnaast ook opvliegers tegen. Orgasmes blijken je geheugen te verbeteren, net als het maken van een sudoku. Wat zou jij kiezen?

Opzij met die verlegendheid

Veel vrouwen hebben nog steeds het idee dat seks draait om het klaarkomen van de man. In mindere mate om het orgasme van zichzelf. Vrouwen moeten hun verlegenheid opzij gooien. Zij moeten het vuur in zichzelf opzoeken. Een beetje verliefd worden op jezelf. Dat kan natuurlijk alleen, maar samen is dat ook gezellig. Dus wanneer mannen op een positieve manier hieraan bijdragen, dan wordt dat voor iedereen meer genieten.

Bron: ‘Orgasmes houden je jong en fit’ BN DeStem Hart&Ziel Jeroen Kreule

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Flirt en ontmoet tips voor verlegen types

Het lijkt allemaal zo simpel. Je vindt iemand leuk, flirt een...

Het vrouwelijk orgasme!

Op  30 september 2019 is de campagne 100% orgasme garantie van...

Waarom mannen altijd aan seks denken

Mannen denken maar aan één ding .. seks. Je hoeft maar...

Een op twaalf Nederlanders ongelukkig in relatie

Maar liefst acht procent van de Nederlanders is ontevreden over hun...

Mensen die emoji’s gebruiken meer dates en vaker seks

Veelvuldig gebruik van emoji’s met potentiële dates is zelfs gekoppeld aan...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie