uit singles plezier maken

Een sprankelend humeur als traktatie

Wil je vrienden en familie of een date trakteren op een sprankelend humeur? Een uurtje lachyoga zorgt dat je uren later nog steeds met gekrulde mondhoeken rondloopt. Misschien heb je je al wel eens gewaagd in een yoga les en zag het er heel interessant uit, een zaaltje vol serieuze gezichten. Maar het leven is al serieus genoeg. Lachen gaan we.

Gooi je hoofd in je nek en lach

Serieus en lachen dat kan dus ook bij yoga samen gaan. Hasya yoga, wordt het ook wel genoemd. Ook hier begint het stil en ingetogen, allemaal interessante gezichten op een vloer van een yogazaaltje. Maar dan gooit de vakkundige docent haar hoofd in haar nek en gaat keihard schaterlachen. Alle aanwezigen kijken daar van op, dat zou jij ook doen als je daar serieus ligt te zijn.

Zomaar lachen, schaamteloos

De docent bij lachyoga richt zich op emoties, geluk en loslaten. Jezelf laten gaan, dat is verdorie lastig voor volwassenen. Zomaar lachen, je schaamt je ontzettend, ook al weet je dat neplachen en knuffelen de gelukshormonen activeren. Maar na een tijdje gaat die schaamte om zomaar te lachen weg. Tenminste dat verzekert de docente.

Je hoeft alleen te lachen

De lessen zijn niet zwaar en geschikt voor alle leeftijden. Een beetje wiegen, een beetje met de heupen draaien, meer is het niet. Ja lachen natuurlijk. En het enthousiasme en het gebulder van de docente werken zo aanstekelijk dat je een diepe lach niet eens hoeft te forceren. Het gaat echt vanzelf.

Lach verandert mensen onherkenbaar

In het zaaltje van de yoga ontdooien de deelnemers langzaam. Er zijn mensen die de les verlaten en onherkenbaar zijn. Niet te herkennen omdat die stralende lach niet meer van haar gezicht weg te krijgen is. Het zou toch mooi zijn als jij diegene kunt zijn die onherkenbaar is.

Wie van zichzelf al één brok blijmoedigheid is, haalt er weinig extra rendement uit. Maar ja, ken jij zo iemand?

Kijk of bij jou in de buurt ook lachyoga verzorgd wordt. Leuk om cadeau te doen aan jezelf en aan een ander.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag