Een op zeven vrouwen vrijt met baas voor promotie

Een op de zeven vrouwen wil best met haar baas naar bed als dat een promotie oplevert. Dat blijkt uit onderzoek van het blad Vrouw, onderdeel van de zaterdageditie van De Telegraaf, waarvan de resultaten woensdag zijn bekendgemaakt.

De vrouwen plaatsten bij hun opmerking de kanttekening dat de baas er wel een beetje leuk uit moet zien. Een op de drie ondervraagden heeft wel eens seks gehad met een collega, zo blijkt uit de enquête die is gehouden onder ruim 1500 vrouwen.

Zoenen

Eenzelfde aantal vindt het prima om op de mond te worden gezoend door iemand anders dan haar partner en ruim de helft van de vrouwen vindt het leuk te worden nagefloten.

Betast

Ruim een derde van de deelneemsters is wel eens op een vervelende manier betast door een familielid of bekende en 8 procent door een arts of hulpverlener.

”In verband met de machtsverhouding tussen arts en patiënt moet je heel erg oppassen met wat je doet en zegt”, aldus psycholoog Jeffrey Wijnberg woensdag. ”Heel naar dat zoveel vrouwen blijkbaar slechte ervaringen hebben.” (bron nu.nl)

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?