Een op tien werknemers flirt via e-mail met collega

Ruim één op de tien (11 procent) werknemers gebruikt de zakelijke mailbox om flirterige berichtjes te sturen naar collega’s.

Dat blijkt uit onderzoek van het Britse bedrijf Lightning Tools onder 1283 werknemers met een zakelijk mailadres. Uit dit onderzoek blijkt dat een derde van de werknemers hun werk-mail voor verschillende persoonlijke zaken gebruikt. 48 procent roddelt graag via de zakelijke mail, 41 procent gebruikt het om grappige dingen door te sturen.

Zeventien procent van de ondervraagden gaf toe via hun zakelijke mailaccount privé-afspraken te maken die buiten kantoor plaatsvinden.

Ook Singlessite.nl is benieuwd of jij je charmes inzet om jouw carriere een boost te kunnen geven, dus doe snel en anoniem mee aan ons onderzoek.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?