weinig seks

Eén op de zes vrouwen toont zich niet naakt aan partner

Eén op de zes getrouwde vrouwen durft zich niet uit te kleden voor haar man. Dat blijkt althans uit een nieuw Brits onderzoek.Onderzoekers ondervroegen 1.902 vrouwen.

Aan de getrouwde vrouwen werd onder meer gevraagd of hun man hen naakt mocht zien. Ruim 16 procent blijkt zich al een jaar niet te hebben uitgekleed in het bijzijn van haar man. Dat meldt Daily Mail.

De helft van hen zegt te onzeker te zijn over haar uiterlijk, terwijl een derde last zegt te hebben van een weinig actief libido. Zo’n 40 procent geeft toe dat haar huwelijk er onder lijdt en 36 procent zegt er zelfs regelmatig ruzie door te hebben.

“Je zeker voelen over je lichaam is belangrijk voor het seksleven van vrouwen”, zegt Sarah Bailey, die het onderzoek uitvoerde. “Als je je onzeker voelt, kan dat een hoop problemen opleveren. Vrouwen moeten onthouden dat hun partner hun lichaam wel mooi vindt, ook al vinden ze dat zelf misschien niet. Offer je relatie niet op aan je onzekerheden.”

Bron: Nu

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.