sexy vrouw iedere leeftijd

Een op de vijf mannen wil seks met oudere vrouw

Dat blijkt uit een onderzoek onder ruim duizend Nederlanders, uitgevoerd door Panelwizard. 62 procent van de mannelijke respondenten droomt weleens over een seksuele ervaring met een oudere vrouw.

Vier van de vijf mannen heeft wel eens gezoend met een oudere vrouw en 63 procent heeft wel eens het bed gedeeld met een vrouw die minstens vijf jaar ouder is. Een op de vijf mannen zou best wel eens zoenen of seks willen hebben met de moeder van een vriend. En 4 procent heeft wel eens seks gehad met een docente.

Zoenen

90 procent van de ondervraagde vrouwen heeft met een jongere man gezoend. Maar slechts zes procent van de vrouwen die nog geen ervaring heeft met een jongere man, zou dit wel willen.  Mannen die een intiem moment beleefden met een ouder vrouw, zijn gemiddeld vijf tot tien jaar jonger. Ze voelen zich aangetrokken tot oudere vrouwen, omdat zij meer ervaring hebben en zelfvertrouwen uitstralen.

Vrouwen zouden jongere mannen volgens het onderzoek speelser, ondeugender en ongeremder vinden dan mannen van hun eigen leeftijd. Ook Singlessite.nl deed onderzoek naar cougars en toy boys. Hieruit bleek dat mannen graag daten met oudere vrouwen.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.