Een op de tien heeft seks gehad op de werkvloer

In de baas zijn tijd even met een collega het kopieerhok of vergaderruimte induiken. Zo’n tien procent heeft wel eens seks gehad op de werkvloer. Veertig procent van de single mannen zou wel eens seks op het werk willen hebben. Onder single vrouwen heeft slechts 8 procent deze fantasie. Dit blijkt uit onderzoek van MVsingles onder 850 vrijgezellen.

Love is in the air
Een op de drie vrijgezellen geeft aan dat ze nog nooit een relatie op het werk hebben gehad. Ruim een op de drie mannen en vrouwen heeft wel eens (of vaker) een relatie gehad op het werk. Een kwart van de mannen en dertig procent van de vrouwen is tegen relaties met collega’s en vindt dat je werk en privé gescheiden moet houden.

Flirten
Een op de drie mannen en een kwart van de vrouwen flirt regelmatig op de werkvloer, of ze iemand nu leuk vinden of niet. Nog eens 43 procent van de mannen en 36 procent van de vrouwen flirt wel heel sporadisch, maar echt alleen als ze diegene echt leuk vinden. Twintig procent van de mannen en 38 procent van de vrouwen flirt nooit op het werk.

29 procent van de mannen en een op de drie vrouwen zegt dat er regelmatig met ze geflirt wordt en dat ze dat best leuk vinden. Vier procent van mannen en vijf procent van de vrouwen voelt ook dat er met ze geflirt wordt en baalt daar eigenlijk van. Nog eens zestien procent van de mannen en zeven procent van de mannen zegt dat er juist niet met ze geflirt wordt en dat ze daar van balen. Opvallend is vooral de grote groep mannen (36 procent) en vrouwen (26 procent) die zegt dat er misschien wel met ze geflirt wordt, maar dat ze dat niet doorhebben.

Seks op de werkvloer
Ongeveer tien procent heeft wel eens (of vaker) seks gehad op de werkvloer. Opvallend is vooral dat een enorme groep mannen (40 procent) best wel eens een avontuurtje in het kopieerhok zou willen hebben, maar dat het er nog niet van gekomen is.

De relatie met een collega is voor de meerderheid de reden om het eens op het werk te doen. Het eenmalige avontuurtje met een collega scoort ook goed. Opvallend is dat mannen het helemaal niet doen voor hun carriere maar dat één procent van de vrouwen dat wel doet. Ook de groep van drie procent mannen en twee procent vrouwen die het puur voor het ‘spannende gevoel’ deed is opvallend.

Happy single
De single ervaart gelukkig niet of nauwelijks nadeel van zijn single status. Ze krijgen net zoveel betaald en kunnen net zo makkelijk vrij krijgen. En dat is toch misschien wel het belangrijkste. De single telt voor zijn baas en collega’s voor 100 procent mee en wordt niet bewust of onbewust benadeeld door zijn single-zijn.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?